Voorbeschouwing Zulte Waregem – Royal Antwerp

Voorbeschouwing Zulte Waregem – Royal Antwerp

Vrijdagavond 31 maart om 20:45 uur staat de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Royal Antwerp op het programma. De twee clubs spelen tegen elkaar in de Jupiler Pro League en de club uit Antwerpen is voor dit duel favoriet. Dat is niet voor niets, want het verschil op de ranglijst tussen beide teams is maar liefst veertien plaatsen. Wel is het te hopen dat Royal Antwerp weer over sterspeler Vincent Janssen kan beschikken, want hij is de voornaamste reden dat er gescoord wordt. En dat moet vrijdagavond wel gebeuren!

Zulte Waregem heeft het zwaar

Het zit Zulte Waregem zeker niet mee. Al sinds half januari hebben ze geen wedstrijden meer gewonnen in de competitie. Daardoor vreest de club voor degradatie, want ze staan op een voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League. Ze hebben slechts drie punten voorsprong op de nummer vijftien, dus een duel winnen zou zeker niet misstaan.

Wel lijkt de club iets meer kwaliteiten in hun mars te hebben nu het nieuwe trainersduo Frederik D’Hollander en Davy de Fauw aan de zijlijn staan. Het duel tegen Standard Luik leek te gaan eindigen in een 2-0 nederlaag, maar Zulte Waregem wist hier wel nog een 2-2 gelijkspel van te maken. Dat gaf een sprankeltje hoop en ook was het goed nieuws dat Ruud Vormer weer terug keerde. Met online voetbal gokken kun je onder andere voorspellen dat Zulte Waregem gaat winnen. Dit levert een odd van 4.40 op bij Unibet als deze voorspelling juist is.

Royal Antwerp hoopt op Janssen

De club uit Antwerpen hoopt dat het vrijdagavond weer kan beschikken over Vincent Janssen. De sterspeler is geblesseerd en de club hoopt dat hij op tijd fit is om tegen Zulte Waregem te kunnen spelen. Sinds zijn blessure is het Royal Antwerp niet meer gelukt om te scoren. De club moet Janssen nu al twee wedstrijden missen. Om kansen te kunnen creëren is het dus te hopen dat hij vrijdagavond weer van de partij is. Bij Circus wordt er een odd van 1.84 geboden als je voorspelt dat Royal Antwerp gaat winnen.