Voorbeschouwing Udinese – SSC Napels

Voorbeschouwing Udinese – SSC Napels

Vanavond staat er een duel tussen Udinese en SSC Napels op het programma en vooral voor de fans van de bezoekende club kan dit een interessante en speciale wedstrijd worden. Als Udinese vanavond wint zijn zij kampioen in de Serie A. Vorige week kon dit ook al gebeuren in eigen huis, maar dit veranderde door een gelijkspel tegen Salernitana. Vanavond 4 mei om 20:45 uur krijgen ze een herkansing. Een interessant duel dus om een weddenschap op te plaatsen met online voetbal gokken. Wij tippen een overwinning voor SSC Napels. Welke voorspelling ga jij maken?

Udinese is niet in vorm

In de Serie A is Udinese niet de beste club. Ze staan op een dertiende plaats en hebben hetzelfde aantal punten als Torino. Stiekem weet de club al dat de strijd voor hen gespeeld is en dat er weinig meer voor te spelen valt. De meeste motivatie lijkt al uit de club gezogen te zijn als we kijken naar de recente resultaten. Van de laatste vijf wedstrijden wist Udinese er slechts één te winnen en dat was van Cremonese. Verder werd er verloren van Bologna, Roma, Monza en Lecce. Normaal gesproken zouden dit clubs moeten zijn waar Udinese zeker van had kunnen winnen. Niet zo gek dus dat de bookmakers de kansen voor Udinese niet zo hoog inschatten. Bij Unibet ligt de odd op 5.25 als je voorspelt dat deze club gaat winnen.

SSC Napels kan kampioen worden

Vorige week in eigen huis speelde SSC Napels tegen Salernitana. Met een goede voorsprong leek het er sterk op dat ze zouden winnen en dat zou betekenen dat SSC Napels vroegtijdig kampioen zou zijn. De fans waren al flink in de feeststemming en waren er sterk van overtuigd dat hun club kampioen ging worden. Maar dat sloeg 180 graden om toen Salernitana terug op kracht kwam en het gelijkspel werd. Daarom ligt alle focus nu op vanavond tegen Udinese. Als SSC Napels vanavond wint zijn ze alsnog vroegtijdig kampioen. Op dit moment staat de club namelijk al achttien punten voor op de nummer twee Lazio Roma. Bij TOTO wordt er een odd van 1.74 geboden bij een voorspelling dat SSC Napels wint.