Voorbeschouwing Tottenham Hotspur – Manchester United

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur – Manchester United

Donderdagavond 27 april om 21:15 uur staat het duel tussen Tottenham Hotspur en Manchester United op het programma. Dit beloofd een interessante wedstrijd te worden, want beide clubs zijn gewaagd aan elkaar. Het is dus zeker een leuke wedstrijd om een weddenschap op te plaatsen met online voetbal gokken. Tottenham Hotspur lijkt volledig de weg kwijt te zijn, terwijl de bezoekers last hebben van een blessuregolf. Bij beide clubs gaat het dus niet lekker. Toch liggen de odds bij de bookmakers dicht bij elkaar. Unibet biedt een odd van 2.90 voor een winst van Tottenham Hotspur, terwijl Circus een odd van 2.50 biedt voor een overwinning van Manchester United.

Tottenham Hotspur is de weg kwijt

Bij Tottenham Hotspur gaat eigenlijk alles fout wat er fout kan gaan. Afgelopen zondag moest Tottenham Hotspur op bezoek bij Newcastle United. Dat duel eindigde in een grote ramp. Tottenham Hotspur moest na amper 21 minuten spelen al dealen met een 5-0 achterstand. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een pijnlijke 6-1 nederlaag. Het bestuur kon niet anders dan ingrijpen en een dag later kon interim-trainer Cristian Stellini al zijn koffers pakken. Nu moet de club het seizoen afmaken onder Ryan Mason.

Het zal voor Mason geen gemakkelijke taak worden om Tottenham Hotspur op het rechte spoor te krijgen, want de club is volledig de weg kwijt. Hoogstwaarschijnlijk kunnen ze een Champions League-kwalificatie wel op hun buik schrijven. Als er niet snel iets veranderd zal het ook goed mogelijk zijn dat de club naast Europees voetbal grijpt en dat zou voor het eerst zijn sinds 2009.

Manchester United heeft veel geblesseerden

In deze alles beslissende fase van het seizoen wil je als club geen nederlagen kennen, maar Manchester United heeft daar duidelijk wel mee te maken. De club heeft te maken met een enorme blessuregolf en daardoor worden veel belangrijke spelers gemist. Trainer Erik ten Hag heeft het daarom alles behalve makkelijk en zal goed moeten rouleren om een sterk elftal op het veld te krijgen. Dat lukt ook aardig goed, aangezien afgelopen weekend via strafschoppen van Brighton gewonnen werd. Daardoor wist Manchester United zich te plaatsen voor de finale van de FA Cup.

Donderdagavond wordt de focus bij Manchester United weer gelegd op de Premier League. Door de blessuregolf wordt de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur zeker geen gemakkelijke. Voornamelijk in de achterhoede is het nu een rommeltje. Voorin moet Ten Hag ook puzzelen, aangezien Bruno Fernandes ook geblesseerd raakte. Dit gebeurde tegen Brighton, dus het is een grote vraag of hij donderdagavond al op het veld zal staan.