Voorbeschouwing SC Heerenveen – Feyenoord

Voorbeschouwing SC Heerenveen – Feyenoord

De Friezen ontvangen vanavond 1 maart om 20:00 uur de club uit Rotterdam. SC Heerenveen en Feyenoord zullen tegenover elkaar spelen en zullen alles willen geven om verder te komen in de KNVB Beker. Op dit duel kan gewed worden bij de bookmakers die wij jou aanbevelen. Laat met online voetbal gokken je voorspelling bijvoorbeeld achter bij TOTO.

SC Heerenveen moet spelers missen

Afgelopen weekend verloor SC Heerenveen met 1-4 van RKC en dat heeft de club een lesje effectiviteit gegeven. De eerste helft was één van de beste van het seizoen, maar de club kreeg het niet voor elkaar om dit in stand te houden. In de tweede helft gingen ze gigantisch onderuit en moesten ze het doen met een 1-4 nederlaag in eigen huis.

Of SC Heerenveen zijn les geleerd heeft is de grote vraag. In ieder geval moeten ze scherp zijn, want ze moeten sterke spelers missen. Zo is WK-keeper Andries Noppert geblesseerd en ook voormalig Feyenoord-verdediger Sven van Beek is niet van de partij.

Feyenoord moet geconcentreerd blijven

De club uit Rotterdam is nog steeds de koploper in de Eredivisie, maar moet ook in de KNVB Beker de concentratie behouden. Dat is zo nu en dan niet het geval, ondanks dat ze afgelopen weekend wel met gemak met 2-4 van Fortuna Sittard wisten te winnen. De ploeg van Arne Slot had in de eerste helft al een 0-3 voorsprong, maar in de tweede helft veranderde dit nog naar een 1-4. In de tweede helft zwakte de ploeg iets af, dus Arne Slot roept zijn elftal op om scherp te blijven en de concentratie erin te houden.