Voorbeschouwing Sampdoria – Sassuolo

Voorbeschouwing Sampdoria – Sassuolo

Er staat voor vanavond 26 mei om 20:45 uur een wedstrijd tussen Sampdoria en Sassuolo op het programma. Dit duel kan interessant worden, want beide clubs zijn toe aan een overwinning. Voor de thuisclub is er echter weinig om voor te strijden, want de club moet degraderen uit de Serie A. Of er voor Sassuolo nog hoop is valt nog te zien. Bij de bookmakers zijn de bezoekers in ieder geval favoriet, dus daar tippen wij ook op in dit geval. Voorspel deze wedstrijd met voetbal gokken online bijvoorbeeld bij TOTO.

Sampdoria moet Serie A verlaten

Het ziet er dit seizoen niet best uit voor Sampdoria en dat heeft er voor gezorgd dat de club moet degraderen uit de Serie A. Dit seizoen wist de club slechts drie overwinningen te maken en dat is bar slecht voor de ploeg uit Genua. Daarom moet de club nu degraderen naar de Serie B. Om de supporters nog een mooie wedstrijd te kunnen geven hoopt Sampdoria om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met een overwinning te kunnen afsluiten, maar dat zal nog geen gemakkelijke taak worden.

Sassuolo wil weer uitwedstrijden winnen

Even leek het erop dat Sassuolo kans zou maken op Europees voetbal en een eindklassering, maar de club zit momenteel in een dip en dat vergooit vrijwel alle kansen. In de laatste vier speelrondes wist de club slechts één punt te halen en de laatste vier uitwedstrijden werden niet eens gewonnen. Sassuolo hoopt dus om weer eens een uitduel te kunnen winnen. Tegen een club als Sampdoria zou dat zeker niet onmogelijk moeten zijn. Voor deze wedstrijd kun je bij TOTO een 1×2 weddenschap plaatsen. Voorspel je daar dat Sassuolo wint? Dan levert dit een 1.94 odd op.