Voorbeschouwing Real Madrid – Manchester City

Voorbeschouwing Real Madrid – Manchester City

Dinsdagavond 9 mei is het zo ver en spelen Real Madrid en Manchester City om 21:00 uur tegen elkaar. De Madrilenen willen dolgraag hun honderdste hoofdprijs ooit pakken, maar moeten dan wel eerst Manchester City verslaan. Dat wordt nog een lastige taak, aangezien die club de beste is van dit moment. Vooral spelers als Erling Haaland zullen het lastig kunnen maken voor de Madrilenen.

Real Madrid wil honderdste hoofdprijs ooit pakken

De Madrilenen weten maar al te goed waar het op dit moment om draait en hoe er gespeeld moet worden om verder te komen in de Champions League. De motivatie is er duidelijk, want de club kan zijn honderdste hoofdprijs ooit halen als ze de finale van de Champions League weten te bereiken. Vanavond zullen de pijlen onder andere gericht worden op Karim Benzema en Rodrygo. Voordat Real Madrid volgende maand eventueel de honderdste trofee toe mag voegen aan de prijzenkast, moet er eerst een lastig duel gespeeld worden tegen Manchester City. Spelers als Erling Haaland kunnen het voor de Madrilenen lastig maken.

Met online voetbal gokken kunnen er diverse weddenschappen geplaatst worden bij de bookmakers en een 1×2 weddenschap is er daar één van. Voorspel je met een 1×2 weddenschap dat Real Madrid gaat winnen vanavond? Dan ligt de odd bij TOTO op 3.45.

Manchester City is de beste club van dit moment

In de geschiedenis van de Champions League is Real Madrid duidelijk de beste club ooit, maar we kunnen er niet omheen dat Manchester City de beste club van dit moment is. Dat is ook duidelijk te zien aan de odds die bij de bookmakers worden gegeven. Voorspel bij Circus met een 1×2 weddenschap dat Manchester City wint en je krijgt een odd van 2.24 aangeboden.

Dat de kansen voor Manchester City goed en gunstig liggen is onder andere te danken aan de zomeraanwinst Erling Haaland. De Noorse superspits heeft al 35 goals op zijn naam staan en heeft daarmee ook al meerdere Premier League records weten te verbreken. In de Champions League wist hij in acht wedstrijden al twaalf doelpunten te maken. De sterspeler zal dan ook vanavond weer in de spotlights staan, waar hij opnieuw zijn talenten kan laten zien. Wel moet Nathan Aké gemist worden, omdat hij opnieuw geblesseerd is geraakt.