Voorbeschouwing Real Madrid – Liverpool

Voorbeschouwing Real Madrid – Liverpool

Vanavond 15 maart om 21:00 uur is het zo ver en zullen Real Madrid en Liverpool tegen elkaar spelen voor de Champions League. Liverpool hoopt vanavond geschiedenis te schrijven, maar dan staat de club wel een zware taak te wachten. Drie weken geleden verloor de club namelijk met 2-5 in eigen huis van Real Madrid en dat willen ze vanavond rechtzetten. Maar of dit ook gaat lukken? Dat kun jij voorspellen bij de bookmakers met gokken op voetbal!

Real Madrid moet voorsprong behouden

Drie weken geleden wist Real Madrid met 2-5 te winnen in en tegen Liverpool. Er kwam al snel een 2-0 achterstand, maar dit wisten Vinicius Junior en Karim Benzema uiteindelijk om te toveren tot een 2-5 uitzege. Dat is natuurlijk een hele prestatie en dat geeft ook het nodige zelfvertrouwen voor het duel van vanavond. Echter moet Real Madrid wel realistisch blijven, want vorig jaar ging het ook bijna mis in de kwartfinales van de Champions League. De club moet het hoofd dus koel houden. Wel worden de kansen voor Real Madrid net iets beter ingeschat dan voor Liverpool. Zo biedt Circus een odd van 2.36 als je voorspelt dat de Spanjaarden het duel gaan winnen.

Liverpool moet minstens drie keer scoren

De Engelsen moeten minimaal drie doelpunten maken. Dat is misschien een loodzware taak, maar de club heeft al vaker laten zien dat het voor verrassende wendingen kan zorgen. Zo won Liverpool twee weken geleden met maar liefst 7-0 van Manchester United. Deze monsterzege zal niet snel worden vergeten. Wel werd er afgelopen weekend verloren van Bournemouth. Voor vanavond moet de club dus op de aanval moeten spelen als ze van Real Madrid willen winnen. Bij Unibet ligt de odd op 2.95 als je voorspelt dat Liverpool gaat winnen.