Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Sevilla

Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Sevilla

De uitwedstrijd tegen Sevilla verliep voor PSV Eindhoven alles behalve rooskleurig en dit moesten ze dan ook bekopen met een 3-0 nederlaag. Of het vanavond 23 februari in eigen huis beter zal gaan is de grote vraag. Het duel begint om 18:45 uur in het eigen Philips Stadion.

PSV Eindhoven is wisselvallig

Als PSV Eindhoven verder wil komen in de Europa League zal het van betere huizen moeten komen dan de uitwedstrijd tegen Sevilla, waar het met 3-0 verloor. De club uit Eindhoven is dit seizoen heel wisselvallig. Vooral na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke kreeg de club het erg zwaar. Deze sterspelers vertrokken naar de Premier League en dat ging bij PSV Eindhoven niet in de koude kleren zitten. In de Eredivisie is de club ook al terug gezakt naar de derde plaats en een uitschakeling in de Europa League komt ook steeds dichterbij. Voorspel jij met een 1×2 weddenschap dat PSV Eindhoven de wedstrijd gaat winnen? Dan biedt Circus Casino en Sports jou een odd van 2.00.

Sevilla krabbelt weer omhoog

Dit seizoen begon Sevilla in de La Liga, maar ook zij moesten sterke spelers missen. Even leek het erop dat de club moest degraderen, maar inmiddels is de club terug omhoog gekrabbeld en staan ze nu op een twaalfde positie. Sevilla heeft daarmee nog negen punten achterstand op Europese kwalificatieplaatsen. Er is dus nog genoeg om voor te strijden.

Vorige week wist Sevilla in eigen huis met 3-0 van PSV te winnen, al werd de eerste treffer pas na 47 minuten gemaakt. Uiteindelijk volgenden er nog twee doelpunten. PSV kreeg amper kansen en wist ze ook niet goed te benutten. Het zou dus zomaar kunnen dat Sevilla ook in het Philips Stadion met een overwinning naar huis gaat. Voorspel jij met voetbal gokken online dat Sevilla de wedstrijd wint? Dan levert dit bij Unibet een odd van 3.90 op.