Voorbeschouwing NEC – PSV Eindhoven

Voorbeschouwing NEC – PSV Eindhoven

Zaterdagavond 1 april om 20:00 uur spelen NEC en PSV Eindhoven tegen elkaar in de Eredivisie. De club uit Eindhoven is voor dit duel favoriet, ondanks dat het dit seizoen niet geweldig gaat. NEC daarentegen heeft de focus op Europees voetbal liggen. Wat deze wedstrijd op gaat leveren kan voorspelt worden bij de bookmakers. Plaats met voetbal gokken online een weddenschap naar keuze!

NEC focust op Europees voetbal

Met een mooie achtste plaats is NEC in de race om deelname aan de play-offs van Europees voetbal. Meer zit er niet in op dit moment, al had de club dit stiekem wel gehoopt natuurlijk. Ondanks meerdere tegenslagen gaat het de afgelopen weken wel weer de betere kant op voor NEC. Er werd met 1-3 gewonnen met RKC Waalwijk en Jasper Cillessen is één van de beste keepers binnen Nederland. Deze interlandperiode stond hij ook weer in het doel voor Oranje, maar een 4-0 nederlaag tegen Frankrijk kon hij niet voorkomen. NEC moest het tegen Feyenoord zonder Cillessen doen, maar won alsnog met 1-2. Of ze zaterdagavond voor een stunt gaan zorgen is de grote vraag. Bij Unibet wordt er een odd van 5.00 geboden voor als je voorspelt dat NEC wint.

PSV Eindhoven ziet landstitel verdwijnen

Er werd 1-1 gelijk gespeeld tegen Vitesse en dat zorgde natuurlijk voor een flinke teleurstelling in Eindhoven. Ze lopen inmiddels acht punten achter op Feyenoord en het wordt vrijwel een onmogelijke taak om dit nog recht te trekken. Bij PSV ontbreekt momenteel een echte sterspeler die de ploeg weer op het rechte pad krijgt als het even niet lekker loopt. Xavi Simones en Fabio Silva zijn leuke spelers, maar echt soepel lijkt het nog steeds niet te lopen.