Voorbeschouwing Italië – Engeland

Voorbeschouwing Italië – Engeland

Vanavond 23 maart om 20:45 uur staat de ontmoeting tussen Italië en Engeland op het programma. Beide landen strijden voor een overwinning in deze kwalificatiereeks van het EK. Het beloofd een interessant duel te worden, want Italië heeft al twee WK’s aan zich voorbij laten gaan en wil dolgraag nu een EK meemaken, terwijl Engeland al sinds 1961 niet meer van de Italianen wist te winnen. Wat er dit duel gaat gebeuren? Voorspel het zelf bij de bookmakers!

Italië wil alles geven voor EK-plaats

De Italianen hebben maar één doel voor ogen en dat is het behalen van een plaats in het EK dat in 2024 van start zal gaan. Al twee WK’s op rij wist Italië zich niet te plaatsen en wil nu maar al te graag het EK mee gaan maken. Er zal dan wel hard gewerkt moeten worden, want Engeland wist ruim anderhalf jaar geleden de EK-finale te winnen.

Toch doen de Italianen het niet uiterst slecht, aangezien zij al zes interlands op rij ongeslagen zijn tegen de Engelsen. Het lijkt er dus duidelijk op dat Italië geleerd heeft van de pijnlijke 0-1 nederlaag tegen Noord-Macedonië waardoor ze het WK konden vergeten. Wil jij met online voetbal gokken voorspellen dat Italië van Engeland gaat winnen? Dan wordt er bij Unibet een odd van 3.00 geboden.

Engeland won al sinds 1961 niet meer van Italië

Voor de Engelsen kan dit duel best eens interessant gaan verlopen. Bij Circus wordt een odd van 2.60 geboden als je voorspelt dat Engeland wint. De kansen voor de Engelsen worden dus iets beter ingeschat dan voor de Italianen. Als Engeland wint betekend dat er eindelijk een einde komt aan de reeks die al sinds 1961 gaande in. Al sinds ’61 wisten de Engelsen niet meer van de Italianen te winnen, maar die reeks kan vanavond worden beëindigd. Deze wedstrijd voor de WK-kwalificatiereeks kan ook voor wat meer zelfvertrouwen zorgen bij Engeland. Zij verloren op het WK namelijk van Frankrijk en konden daardoor hun spullen pakken.