Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – RKC

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – RKC

Vrijdagavond om 20:00 uur nemen Go Ahead Eagles en RKC het tegen elkaar op in de 25e speelronde van de Eredivisie. Trainer René Hake hoopt dat sterspeler Adekanye het verschil gaat maken, al is RKC ook zeker op de goede weg. Bij de bookmakers worden de kansen voor Go Ahead Eagles toch iets beter ingeschat dan voor de bezoekers. Voorspel hoe deze wedstrijd verloopt bij bookmakers als TOTO en wie weet levert het jou een leuke overwinning op!

Go Ahead Eagles beschikt weer over Adekanye

Bobby Adekanye is weer beschikbaar voor Go Ahead Eagles en dat is goed nieuws voor trainer René Hake. De speler zat tegen Cambuur aan de kant vanwege een schorsing, maar mag vrijdagavond het veld weer op. Adekanye is een sterke speler die onmisbaar is voor de club. Hij is naast topscorer van de club ook assistkoning. Zijn kwaliteiten kan de club dus goed gebruiken.

Dit seizoen doet Go Ahead Eagles het zeker niet slecht. Ze staan met acht punten voorsprong boven de degradatiezone en ze zijn op een twaalfde plaats in de competitie te vinden. Echter moeten ze dan wel deze kwaliteiten vasthouden, want afgelopen week ging het mis toen ze met 4-1 verloren van Cambuur. Wel wist de club van de laatste tien thuisduels er negen te winnen, dus voor vanavond worden de kansen goed ingeschat.

RKC is op goede weg

Dit seizoen doet RKC het helemaal niet zo slecht. Het elftal doet het goed en de spelers vullen elkaar goed aan. Wel moet de club proberen elke kans goed te benutten. Afgelopen weekend kreeg RKC bezoek van PSV en dat liep niet zoals de club gehoopt had. Er werd met 0-1 verloren, terwijl het even leek dat de thuisclub voor een stunt ging zorgen. Dit is echter nog geen reden tot grote zorgen, want met een huidige achtste plaats in de competitie mag RKC nog dromen van de play-offs. Wat dit duel voor RKC gaat opleveren kun jij met voetbal gokken online voorspellen bij de bookmakers.