Voorbeschouwing Girona – Real Madrid

Voorbeschouwing Girona – Real Madrid

Dinsdagavond 25 april om 19:30 uur staat er een interessant duel op het programma. Girona krijgt bezoek van regerend landskampioen Real Madrid. De thuisclub droomt van een stunt, maar dat lijkt volgens de bookmakers niet zomaar te gebeuren. Toch is het niet helemaal onmogelijk, want Real Madrid moet vanavond sterke spelers missen. Desondanks schatten de bookmakers de kansen voor de Madrilenen beter in dan voor Girona. Met online voetbal gokken kun jij ook een voorspelling maken.

Girona staat in de middenmoot

Afgelopen weekend kwam er een einde aan de reeks voor Girona toen er met 1-0 verloren werd van Real Valladolid. Al vier wedstrijden op rij was Girona ongeslagen, maar deze reeks werd niet voortgezet. Trainer Michel liet weten dat de club niet scherp genoeg was. Toch staat de club alsnog op een elfde plaats in de La Liga en daarom is er geen reden voor zorgen. Dit seizoen is Girona goed in scoren, maar afgelopen weekend lukte het niet wat deels ook kwam door de afwezigheid van Taty Castellanos. De geschorste sterspeler is dinsdagavond wel weer op het veld te zien. Voor een overwinning van Girona biedt Unibet een odd van 5.60.

Real Madrid bereidt zich voor

De Madrilenen zijn zich aan het voorbereiden op de Copa del Rey en de halve finales van de Champions League, waar ze het tweeluik tegen Manchester City mogen gaan spelen. Voor Real Madrid staat er weinig op het spel. De club staat nog steeds op de tweede plaats en is nog niet van plan om deze af te staan. Door de 2-0 zege op Celta de Vigo en de nederlaag van Atletico Madrid bij FC Barcelona staat Real Madrid zo stevig als een huis. Met de aankomende competitieduels kan de club zich dus prima voorbereiden.

Het is belangrijk dat Real Madrid volgende maand met een fitte selectie aan het werk gaat. Daarom zal trainer Carlo Ancelotti wat gaan rouleren in de spelers. Dit zal ook dinsdagavond gebeuren. Vanavond zullen David Alaba, Ferland Mendy, Eduardo Camavinga en Karim Benzema niet spelen vanwege blessures. Heb jij er ook vertrouwen in dat Real Madrid vanavond wint? Dan biedt TOTO jou een odd van 1.61.