Voorbeschouwing Feyenoord – AS Roma

Voorbeschouwing Feyenoord – AS Roma

Op donderdagavond 13 april om 18:45 uur spelen Feyenoord en AS Roma tegen elkaar in de Europa League. De kwartfinales worden gespeeld en dit is dus het moment dat er goed gepresteerd moet worden. Lukt het de ploeg van Arne Slot om de Italianen dit keer te slim af te zijn? Het kan voorspelt worden bij de bookmakers met weddenschappen naar keuze.

Feyenoord doet het erg goed

De Rotterdammers laten een goed spel zien op het veld en zijn de laatste maanden echt in topvorm. In de Europa League is Feyenoord zelfs de meest scorende ploeg met 21 goals op de teller. Ondanks de goede prestaties wist Feyenoord niet van Ajax te winnen. Ze verloren met 1-2 van de Amsterdammers en dat zorgde voor een bekeruitschakeling. Wel werd er hierna met 5-1 gewonnen van RKC Waalwijk. Voornamelijk op de Mexicaanse spits Santiago Gimenez worden de pijlen gericht, aangezien hij al langere tijd in uitstekende vorm is.

Het zal voor Feyenoord geen onmogelijke taak zijn om de kraker tegen AS Roma met een overwinning af te sluiten, maar moeilijk wordt het wel. AS Roma is erg goed in verdedigen en Feyenoord moet daarom een slim spel spelen. In de Conference League finale vorig jaar wisten de Rotterdammers namelijk niet te winnen van de Italianen. Wil jij met wedden op voetbal voorspellen dat Feyenoord gaat winnen? Dan biedt Circus jou een odd van 2.50.

AS Roma moet goed verdedigen

Als het om verdedigen gaat weet AS Roma maar al te goed wat ze moeten doen. De ploeg is ijzersterk op het gebied van verdedigen en zal het de Rotterdammers dan ook zeker moeilijk willen maken. Door de uitstekende vorm van de club wisten de Italianen de derde plaats in de Serie A opnieuw te heroveren door met 3-0 van Sampdoria te winnen en Torino met 0-1 te verslaan.

De focus zal vanavond dan ook zeker weer uitgaan naar de verdediging. Trainer José Mourinho heeft zijn ploeg erg goed naar zijn hand weten te zetten, want al zeventien keer wisten de Italianen dit seizoen de nul te behouden.