Voorbeschouwing Feyenoord – Ajax

Voorbeschouwing Feyenoord – Ajax

Woensdagavond 5 april 2023 staat het duel tussen Feyenoord en Ajax op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. De halve finale van de KNVB Beker zal gespeeld gaan worden. Voor dit duel is Feyenoord lichtfavoriet, maar ook de kansen voor Ajax worden niet heel slecht ingeschat. Bij de bookmakers kun je jouw voorspellingen achterlaten en wie weet levert wedden op voetbal een leuke overwinning voor je op.

Feyenoord beleeft mooi seizoen

De Rotterdammers spelen een goed seizoen en kennen meerdere hoogtepunten. Er werd met 1-3 gewonnen van stadsgenoot Sparta en daarmee maakt Feyenoord een voorschot op de landstitel, die in 2017 voor het laatst gewonnen werd door de club. Er staan nog zeven speelrondes op de planning en inmiddels heeft Feyenoord al acht punten voorsprong op de club uit Amsterdam. Feyenoord is niet van plan om deze voorsprong uit handen te geven, dus ook woensdagavond zal de club alles geven voor een nieuwe overwinning.

Er is veel zelfvertrouwen te vinden bij de club van Arne Slot. De club zou dit seizoen zelfs drie prijzen kunnen pakken met de KNVB Beker en de Europa League. Enkele weken geleden wist Feyenoord met 2-3 te winnen van Ajax en de club is dan ook van plan om woensdagavond weer voor een overwinning te zorgen, maar dan in eigen huis.

Ajax speelt matig

Hoe vrolijk de sfeer is bij Feyenoord, zo somber is het bij Ajax. De club uit Amsterdam kent geen goed seizoen en het ziet er niet naar uit dat er prijzen behaald gaan worden. Ajax is bijna uitgespeeld en daarmee is de KNVB-beker eigenlijk de laatste kans om dit seizoen nog een hoofdprijs te pakken. Maar ook dit lijkt een zeer onmogelijke taak, aangezien ze met acht punten achterlopen op Feyenoord.

In eigen huis werd Ajax enkele weken geleden verslagen door Feyenoord en dat ging niet in de koude kleren zitten bij de spelers. Zelfvertrouwen is er al bijna niet meer en dat komt eigenlijk omdat de club al maanden lang erg matig speelt. Heb jij wel vertrouwen in Ajax en denk je dat zij kunnen winnen van Feyenoord? Dan biedt Bet365 een odd van 3.00 als je voorspelt dat de Amsterdammers gaan winnen.