Voorbeschouwing FC Groningen – FC Utrecht

Voorbeschouwing FC Groningen – FC Utrecht

Vrijdagavond 7 april om 20:00 uur moeten FC Groningen en FC Utrecht het tegen elkaar opnemen in de Eredivisie. De club uit Groningen vreest voor degradatie en kan een overwinning goed gebruiken, terwijl FC Utrecht ook alle mogelijke punten bij elkaar wil sprokkelen om in de race te blijven voor de play-offs om Europees voetbal. Het kan dus een spannende wedstrijd worden, waarop gewed kan worden bij verschillende bookmakers. Plaats met online voetbal gokken een leuke weddenschap naar keuze!

FC Groningen vreest voor degradatie

Bij FC Groningen gaat het alles behalve soepel. De club staat aan het randje van de afgrond en moet vrezen voor degradatie. Om aan de degradatie te kunnen ontsnappen is er drastisch een overwinning nodig, maar dat lijkt moeilijk te worden. In de afgelopen vier maanden werd er door FC Groningen slechts één overwinning geboekt. Dit zorgt ook voor een enorme teleurstelling onder de fans. Echter liet interim-trainer Dennis van der Ree na afloop van de 3-1 nederlaag bij Fortuna Sittard vorige week weten dat het nog lang niet klaar is en zolang ze nog leven niet op zullen geven. Het zal een lastige klus worden om staande te blijven, aangezien tot overmaat van ramp ook speler Thijmen Blokzijl wegviel door een enkelblessure.

FC Utrecht focust op de play-offs

Het gaat bij FC Utrecht iets meer de betere kant op. Ze staan op een zevende plaats in de competitie en daarmee is FC Utrecht volop in de race om deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Er moet dan wel weer een overwinning geboekt worden, want sinds 24 februari is er niet meer gewonnen. Vorige week werd er ook nog eens een doelpuntloos gelijkspel tegen FC Volendam gespeeld, wat natuurlijk ook niet voor een voordeel zorgt.