Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt – Bochum

Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt – Bochum

Vrijdagavond 31 maart om 20:45 uur spelen Eintracht Frankfurt en Bochum tegen elkaar in de Bundesliga. De nummer zes en nummer veertien zouden beide een overwinning goed kunnen gebruiken. Ondanks hun vormdip wordt Eintracht Frankfurt toch als favoriet geschat voor dit duel. Hoe deze wedstrijd gaat verlopen kun jij met voetbal wedden online voorspellen.

Eintracht Frankfurt is afgezakt in competitie

In de Bundesliga doet Eintracht Frankfurt het niet heel erg geweldig meer. Momenteel staat de club op een zesde plaats in de competitie. Afgelopen weken werd er ook veel terrein verloren in de strijd om een kwalificatie voor de Champions League. Om dit seizoen nog een beetje rooskleurig af te kunnen sluiten is er dus duidelijk een overwinning nodig. Dat zou toch ook zeker haalbaar moeten zijn als er gespeeld wordt tegen een club als Bochum.

De vormdip wil Eintracht Frankfurt maar al te graag achter zich laten, maar dan moet er wel veel veranderen. Onder andere Randal Kolo Muani geeft niet alles wat hij te bieden heeft, aangezien hij in de laatste vier duels van de competitie slechts één keer wist te scoren. Bij LiveScore Bet ligt de odd op 1.51 als je voorspelt dat Eintracht Frankfurt dit duel gaat winnen.

Bochum krabbelt weer op

De degradatiezone is weer uit het zicht voor Bochum. De club moest vrezen voor degradatie, maar door knappe zeges op Köln en RB Leipzig krabbelde het elftal weer omhoog. Daarmee hebben ze nu ook vier punten voorsprong op de nummer zestien Hertha Berlin.

Bochum heeft weer iets meer zelfvertrouwen, maar alsnog zal het een moeilijk duel worden tegen Eintracht Frankfurt. Buitenshuis heeft de club het vaak erg zwaar. Dit seizoen werden er slechts twee uitduels gewonnen en de andere elf wedstrijden werden verloren. Alsof dit nog niet genoeg tegenslagen zijn moet Bochum het vrijdagavond ook doen zonder Danilo Soares. Hij kreeg tegen RB Leipzig zijn vijfde gele kaart van dit seizoen. Heb jij toch vertrouwen in Bochum? Dan kun je tegen een odd van 6.00 bij LiveScore Bet voorspellen dat deze club gaat winnen.