Voorbeschouwing Duitsland – België

Voorbeschouwing Duitsland – België

Dinsdagavond om 20:45 uur zullen Duitsland en België een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen elkaar. De Duitsers willen graag werken aan het zelfvertrouwen, terwijl de Belgen gaan experimenteren met de spelers. Met dit vriendschappelijke duel willen beide landen zich goed voorbereiden voor het EK dat volgend jaar op het programma staat.

Duitsland wil zelfvertrouwen krijgen

Het WK verliep voor Duitsland alles behalve lekker en daar zijn ze nog steeds van aan het bijkomen. De Duitsers kwamen niet verder dan de groepsfase, net als 4 jaar geleden. Daarmee heeft Duitsland weinig zelfvertrouwen en het wordt tijd dat daar flink aan gewerkt wordt. Het vriendschappelijke duel tegen België zal daarbij moeten helpen. Ondanks de twee rampzalige WK’s mocht bondscoach Hansi Flick wel blijven, al moet hij dan wel op het EK in 2024 goed presteren.

Afgelopen zaterdag werd er ook al een oefenduel gespeeld tegen Peru en dit eindige in een 2-0 overwinning voor Duitsland. Na afloop van het duel liet Flick weten dat het merendeel van het basiselftal dat tegen Peru speelde ook op het veld zal staan tegen België. Bij een voorspelling dat Duitsland dit oefenduel wint biedt TOTO een odd van 1.80.

België gaat puzzelen

Bondscoach Domenico Tedesco wil experimenteren tegen de Duitsers. Koen Casteels zal de vervanger zijn van Thibaut Courtois en ook spelers als Zeno Debast, Orel Mangala en Charles De Ketelaere zullen naar alle waarschijnlijkheid een plek op het veld krijgen. Ook Romelu Lukaku gooit hoge ogen. Hij wist zijn mijlpaal van 70 interlandgoals te passeren en dat gebeurde nog voor zijn dertigste verjaardag. Daarmee laat hij sterspelers als Christiano Ronaldo, Lionel Messi en Robert Lewandowski achter zich, die al veel ouder waren toen zij deze mijlpaal wisten te bereiken. Verwacht jij met online voetbal gokken dat België van Duitsland kan winnen? Dan levert dit een odd van 4.50 op bij Bet365.