Voorbeschouwing Denemarken – Finland

Voorbeschouwing Denemarken – Finland

Voor Denemarken en Finland begint de kwalificatiereeks van het EK donderdagavond. Op 23 maart zullen ze om 20:45 uur tegen elkaar moeten spelen. Het beloofd een spannend duel te worden, al worden bij de bookmakers de kansen voor de Denen beter ingeschat dan voor de Finnen. Wat het gaat worden dit duel? Voorspel het zelf met voetbal gokken online en wie weet levert dit voor jou een leuke overwinning op.

Denemarken heeft opmerkelijke selectie

Het EK van 2021 en het WK van 2022 verliepen niet direct zoals Denemarken had gehoopt. In het EK van 2021 moest het land in de finale buigen voor Engeland en in het WK van vorig jaar hadden ze het erg taai. Zo werd er gelijkgespeeld tegen Tunesië en verloren van Frankrijk en Australië. De ploeg van Kasper Hjulmand kwam niet verder, maar bleef toch vertrouwen houden.

De selectie voor het EK voor volgend jaar brengt wat vraagtekens met zich mee. Spelers als Kasper Dolberg, Andreas Skov Olsen en Thomas Delaney zitten er niet bij. Wel is er plaats gemaakt voor Philip Billing en Mohamed Daramy. Daramy is een Ajacied en zorgt voor wat twijfels onder het Deense volk. Zij hadden liever Jesper Lindstrom of Nicolai Vallys in het elftal gezien. Toch lijkt Daramy over redelijke kwaliteiten te beschikken. In zijn laatste vier wedstrijden wist hij vier keer te scoren en twee assists te leveren. Circus biedt een odd van 1.34 als je voorspelt dat Denemarken deze wedstrijd wint.

Finland moet elke kans benutten

Voor Finland zal dit duel tegen Denemarken zeker geen gemakkelijke worden. Dat is ook duidelijk te zien aan de odd van 12.00 die Unibet biedt als je voorspelt dat de Finnen het duel winnen. Finland is ervan overtuigd dat het zich kan kwalificeren voor het EK 2024. De kwalificatiegroep biedt zeker mogelijkheden, maar dan moet Finland wel elke kans benutten. Finland zit in Groep F met Denemarken, Kazachstan, Noord-Ierland, Slovenië en San Marino. Het wordt niet makkelijk voor de Finnen, maar een top 2 zal toch zeker behaald kunnen worden.