Voorbeschouwing Benfica – Inter

Voorbeschouwing Benfica – Inter

De kwartfinales van de Champions League staan op het programma en het is daarom tijd voor het duel tussen Benfica en Inter. Dinsdagavond 11 april om 21:00 uur strijden de twee clubs voor een plek bij de laatste vier. De kansen voor Benfica worden bij de bookmakers iets beter ingeschat dan voor de bezoekers. Hoe dit duel gaat verlopen? Dat kun jij met voetbal gokken online voorspellen met weddenschappen naar keuze.

Benfica is goed op weg

Er wordt veel indruk gemaakt door Benfica, die het goed doet met trainer Roger Schmidt. De club staat ruimschoots aan de leiding in de eigen Primeira Liga en ook in de groepsfase van de Champions League heeft de club voor goede resultaten gezorgd. In de Champions League is Benfica nog steeds ongeslagen, net als Manchester City en Bayern München. De club heeft veel vertrouwen, al moeten ze wel hard aan het werk om een overwinning te kunnen pakken op Inter. Bij de bookmakers worden de kansen voor Benfica wel beter ingeschat, al moet de club wel twee van de vier basisverdedigers missen. Alexander Bah en Nicolas Otamendi zijn namelijk geblesseerd. Bij Unibet ligt de odd op 2.32 als je voorspelt dat Benfica gaat winnen.

Inter kan overwinning goed gebruiken

Voor Inter ligt er nog genoeg werk op tafel. Al zes wedstrijden op rij weet de club niet tot een overwinning te komen. Er wordt of verloren of gelijkspel gemaakt. Een overwinning zou dus zeker niet misstaan bij Inter, al moet er dan wel hard worden gewerkt. In de Champions League is nog niets zeker voor Inter en is zelfs een kwalificatie voor volgend seizoen een groot vraagteken. In de Serie A loopt de club ook al enige tijd achter de feiten aan. Echt lekker loopt het dus zeker niet bij deze club uit Milaan. Circus biedt een odd van 3.50 als je voorspelt dat Inter wint.