Voorbeschouwing Bayern München – Paris Saint-Germain

Voorbeschouwing Bayern München – Paris Saint-Germain

Woensdagavond 8 maart om 21:00 uur staat er weer een wedstrijd van de Champions League op het programma. Vanavond spelen Bayern München en Paris Saint-Germain tegen elkaar. Bij de bookmakers worden de kansen voor Bayern München hoger ingeschat dan voor de Fransen. Of zij gelijk krijgen is de vraag, want Paris Saint-Germain wil graag voor een stunt zorgen. Op voetbal gokken bij bookmakers kan met diverse weddenschappen. Voorspel deze wedstrijd bijvoorbeeld met een 1×2 weddenschap.

Bayern München ongeslagen in eigen huis

In eigen huis is Bayern München al een tijdje ongeslagen en ook de 0-1 overwinning uit de heenwedstrijd hebben de Duitsers goed gedaan. Door deze overwinning kan Bayern München zich woensdagavond met een gelijkspel al toevoegen aan de laatste acht clubs van de Champions League. De club is bezig aan een sterke reeks in de Champions League, maar ook in andere competities is de ploeg van Julian Nagelsmann voor eigen publiek nog ongeslagen.

Paris Saint-Germain moet winnen

Als Paris Saint-Germain een verlenging wil kunnen pakken zal het vanavond hoe dan ook moeten winnen van de Duitsers. Een uitschakeling in de achtste finales van de Champions League is dus zeker niet iets waar de club op hoopt. De ogen worden vanavond vooral gericht op Kylian Mbappé. De sterspeler van de Franse club zorgde afgelopen weekend ook al voor een 4-2 zege op Nantes. Daarmee kroonde hij zichzelf ook al met 201 goals tot all-time clubtopscorer van Paris Saint-Germain. Mbappé kan het verschil maken vanavond, maar moet dan wel flink aan het werk. De club moet het namelijk doen zonder Presnel Kimpembe en Achraf Hakimi, aangezien zij beide geblesseerd zijn.