Voorbeschouwing Barcelona – Osasuna

Voorbeschouwing Barcelona – Osasuna

Op 2 mei om 19:30 uur spelen Barcelona en Osasuna in de La Liga tegen elkaar en dit kan met online voetbal gokken een leuk duel worden om op te wedden. Bij deze wedstrijd is Barcelona namelijk torenhoog favoriet. De kansen voor Osasuna worden erg laag ingeschat, dus wie inzet op een winst voor Barcelona is ook naar onze mening heel dicht bij een juiste voorspelling. Toch kan het nog alle kanten opgaan, want Osasuna is in topvorm. De club kan zelfs volgend weekend zijn allereerste hoofdprijs ooit pakken. Het is voor de bezoekers dus van groot belang om vanavond te winnen!

Barcelona zet nieuw record neer

Dit seizoen is niet het allerbeste seizoen ooit voor Barcelona, maar heel slecht gaat het nou ook weer niet. Met slechts elf tegentreffers in 32 competitieduels doet de club het best wel goed. Afgelopen zaterdag werd er zelfs met 4-0 gewonnen van Real Betis. Daarmee zette doelman Marc-Andre een nieuw record neer door dit La Liga jaar voor de 24e keer zijn doel schoon te houden. Daarnaast mocht invaller Maine Yamal, met een leeftijd van slechts 15 jaar, zijn debuut maken en wist bijna al meteen een doelpunt te maken. ploeggenoot Raphinha was erg enthousiast hierover. Denk jij dat Barcelona vanavond gaat winnen in eigenhuis? Dan biedt Unibet een odd van 1.18.

Osasuna kan geschiedenis schrijven

Underdog Osasuna is dit seizoen erg goed bezig. De club staat op de achtste plaats in de La Liga en is daardoor ook in strijd voor Europeesvoetbal. Aankomend weekend staan ze bovendien in de finale van de Copa del Rey waarin ze moeten spelen tegen Athletic Bilbao. Osasuna heeft nog nooit eerder een hoofdprijs gewonnen, dus als zij aankomend weekend de finale winnen hebben ze geschiedenis geschreven.

Wel moet Osasuna het hoge niveau goed aanhouden, want afgelopen weekend was het zelfvertrouwen voor een groot deel weg. In eigen huis werd de club met 2-0 verslagen door Real Sociedad. Daarnaast moet de club verdediger David Garcia missen. Hij brak onlangs zijn neus en zal ook vanavond niet op het veld staan tegen Barcelona. Er is zelfs een kans dat hij de bekerfinale niet mee zal spelen. Spelers als Jon Moncayola, Darko Brasanac en Abde Ezzalzouli moeten ook gemist worden vanavond. Circus biedt een odd van 18.00 als je voorspelt dat Osasuna gaat winnen.