Voorbeschouwing AZ – West Ham United

Voorbeschouwing AZ – West Ham United

Donderdagavond 18 mei om 21:00 uur spelen AZ en West Ham United tegen elkaar. De thuisclub kan geschiedenis schrijven zodra het de finale van de Conference League behaald. Het beloofd hoe dan ook een zeer spannende wedstrijd te worden, want de clubs zijn aan elkaar gewaagd. De heenwedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag voor AZ, dus dit moet de club vanavond zien recht te zetten. Bij de bookmakers liggen de odds voor beide clubs dicht bij elkaar. Ga jij met voetbal wedden voor een 1×2 weddenschap? Dan biedt Circus het volgende: AZ: 2.65, gelijkspel: 3.55, West Ham United: 2.75.

AZ moet hard aan het werk

Vorige week verloor AZ met 2-1 van West Ham United in Londen, maar dat kan vanavond goed worden gemaakt. Er is nog geen reden tot grote zorgen, al moet AZ vanavond wel laten zien dat ze kwaliteiten hebben. Een groot voordeel is wel dat AZ weer kan beschikken over Milos Kerkez en Jesper Karlsson. De opgestelde ploeg is erg sterk en liet dat afgelopen weekend weer zien door met 5-1 te winnen van FC Emmen. De kansen worden vanavond voor AZ net iets beter ingeschat dan voor West Ham United, dus wij voorspellen een overwinning voor de thuisclub.

West Ham United droomt van de hoofdprijs

De club heeft vorige week dan wel van AZ gewonnen, maar dat betekend niet dat ze geen fouten maken. West Ham United wist vorige week in de eerste helft nauwelijks kansen te benutten. Uiteindelijk wonnen ze wel met 2-1 in eigen stadion en daarmee ligt de club op koers voor de hoofdprijs. Dit zou de eerste hoofdprijs in 43 jaar tijd kunnen worden, maar dan moet West Ham United vanavond wel weer presteren. De club moet de kwaliteiten goed vasthouden om te kunnen winnen, want afgelopen weekend verloren ze met 2-0 van Brentford.