ACCUMULATOR

Er kunnen verschillende weddenschappen geplaatst worden bij bookmakers en één daarvan is de Accumulator. Dit wordt ook wel een Acca genoemd.

Als je voor een Accumulator kiest, zal je twee of meerdere wedstrijden moeten voorspellen. Daarbij worden de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd. Dit kan voor mooie odds zorgen en uiteindelijk een hoge uitbetaling opleveren. hoe een Accumulator als weddenschap precies werkt? Wij vertellen het je graag op deze pagina!

Voorbeeld van een Accumulator weddenschap

Online gokken op voetbal is erg populair en dat geldt ook voor de Accumulator weddenschap. Deze wedoptie wordt door veel spelers gekozen. Deze weddenschap neemt meer risico met zich mee dan bijvoorbeeld een 1×2 weddenschap, waardoor een Accumulator vaak hogere odds met zich meebrengt. Stel je gaat wedden op drie wedstrijden uit de Eredivisie en kiest daarbij voor Ajax, Feyenoord en PSV met de quoteringen 1.45, 1.51 en 1.34. Deze lage quoteringen willen dus zeggen dat de clubs veel kans hebben om te winnen.

Als je voor een Accumulator kiest bij een Nederlandse bookmaker, zullen de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd worden en zo kom je alsnog uit op hoge odds. In dit geval zal de quotering dus in totaal (1.45 x 1.51 x 1.34) 2.93 zijn. Wel moet dan elke voorspelling juist zijn, dus moeten alle clubs die jij als winnaar kiest ook daadwerkelijk de tegenstander verslaan. Als één team verliest terwijl jij hier op in had gezet, ben je je inzet kwijt en kan de Accumulator niets meer opleveren.

Zelf risico en odds bepalen

De club met de laagste quotering heeft volgens de bookmaker de meeste kans om te winnen. Het is dus het meest veilig om hiervoor te kiezen, maar dan moet je er wel genoegen mee nemen dat de odds niet hoog liggen. Uiteraard kun je ook kiezen voor hoge quoteringen met een Accumulator, maar dan moet je wel dit risico durven nemen. Je zet dan namelijk in op een club die volgens de bookmaker de minste kans maakt om het tot de winst te schoppen. Met een Accumulator weddenschap bepaal je dus zelf hoeveel risico je neemt en uiteindelijk bepaal je dan ook zelf met welke quotering je gaat wedden.

Veel variatie met Accumulator weddenschap

Deze weddenschap en speluitleg is ook zeker geschikt voor de gokkers die van variatie houden. Het is namelijk mogelijk om een Accumulator te combineren met bijvoorbeeld een Both Teams Score of een over/under weddenschap. Daarnaast kun je ook kiezen voor een handicap-weddenschap. Door de vele mogelijkheden kun jij altijd een Accumulator toepassen op een manier die bij jou past.

Plaats zelf een Accumulator weddenschap

Lijkt het jou leuk om online te gaan gokken op voetbal met een Accumulator weddenschap? Dan is het belangrijk dat je jezelf hiervoor goed voorbereidt. Zo voorkom je dat je straks voor een grote verrassing komt te staan. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de ontwikkelingen binnen de clubs. Houdt ook in de gaten of een club te maken krijgt met geblesseerde spelers, zodat je direct weet of de winkansen voor de club veranderen. Door goed de wedstrijden te volgen kun jij met de meeste kans op winst een Accumulator plaatsen bij de bookmaker!