WK VOETBAL

De echte liefhebbers van voetbal willen het WK voetbal op de voet volgen. Dit is namelijk hét belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld. Het WK voetbal, FIFA World Cup of Coupe du Monde: er zijn veel benamingen te vinden voor dit uiterst spannende toernooi. De club die dit toernooi wint, mag zich vier jaar lang wereldkampioen noemen. Dat is voor elk elftal een grote eer en dan ook de ultieme droom. Maar voordat het zo ver is, moeten de teams laten zien wat ze in huis hebben en dat zij een plek binnen het WK voetbal verdienen.

Er volgt een zware weg, maar wie dit met succes weet te doorstaan mag zich prijzen tot kampioen en de gouden trofee in handen nemen. Maar daarnaast kan er ook veel prijzengeld bemachtigd worden tijdens het WK voetbal. Er gaan in dit toernooi miljoenen euro’s om en ook als gokker kun je leuke bedragen ontvangen als je de perfecte weddenschap weet te plaatsen.

Het begon in 1930

Als we kijken naar de geschiedenis van het WK voetbal, worden we meegenomen naar het jaar 1930. In dat jaar ging het toernooi voor het eerst van start. Uruguay werd als eerste wereldkampioen, maar ook andere landen hebben het kampioenschap al eens mogen pakken.

Er zijn grote winnaars te vinden binnen het WK voetbal. Denk aan Brazilië, Italië en Duitsland. Het kampioenschap is ook al vaker dan één keer behaald door Argentinië en Frankrijk. Lukt het Nederland dit keer om het WK voetbal te winnen of moeten zij plaatsmaken voor een ander land? Voorspel het bij de bookmakers!

Kwalificatieduels zijn nodig

Elke club droomt ervan om het WK voetbal te spelen en te winnen. Maar voordat een club zich mag plaatsen in dit toernooi, moeten zij een zware weg afleggen. Het begint allemaal met een kwalificatietoernooi.

Er zijn meer dan 200 landen aangesloten bij de wereldvoetbalbond FIFA. Via de kwalificatierondes moet er bepaald worden welke landen zich mogen plaatsen voor het WK voetbal. Sinds 1998 is er plaats voor 32 landen en vanaf 2026 zal dit aantal voor het eerst uitkomen op 48. Maar of er nu plek is voor 32 of 48 landen, er zijn altijd kwalificatierondes nodig voordat het WK voetbal gespeeld kan worden. De bookmakers kunnen de duels van Europese landen op de voet gevolgd worden. Houdt de ontwikkelingen goed in de gaten en plaats de beste weddenschappen met hoge odds.

Het verloopt van het WK voetbal

Zodra het WK voetbal van start is gegaan, zullen als eerste de groepsduels plaatsvinden. Via de groepsfase wordt er beslist wie het gaat redden. In de groepsfase kan er veel gebeuren en moeten de teams alles op alles zetten om te laten zien over welke kwaliteiten zij beschikken. Na de groepsfase zal de knock-outfase volgen en uiteindelijk komen we uit bij de grote finale. Een maand lang kijken we uit naar de bloedstollende finale die voor veel spanning zal zorgen. De club die de finale wint mag zich vier jaar lang kampioen noemen!

Kies voor wedden op het WK voetbal

Ben je van plan om bij bookmakers in Nederland te wedden op het WK voetbal? Dan is het belangrijk om de juiste weddenschappen te plaatsen, want ook jij kan met dit toernooi veel geld verdienen. Er kunnen verschillende weddenschappen geplaatst worden. Kies bijvoorbeeld voor een over/under weddenschap, voorspel de correcte eindstand of zet in op de Asian Handicap. Daarnaast zijn er ook genoeg andere mogelijkheden te vinden.

Denk eens aan de populaire opties als Both Teams to Score, Draw No Bet of de halftime/fulltime weddenschappen. Volg de wedstrijden die plaatsvinden en ontvang hoge uitbetalingen met een juiste weddenschap op de spannende duels!