VRIENDSCHAPPELIJKE WEDSTRIJDEN

Teams die de landstitel willen pakken of een plekje willen bemachtigen in bijvoorbeeld de Champions League, moeten zich goed voorbereiden. Wie op goed geluk gaat voetballen zal het niet ver schoppen. Een goede voorbereiding is van groot belang, want dit zorgt ervoor dat de teams zich klaar kunnen maken voor de serieuze competities.

Er wordt veel getraind en dit gaat ook gepaard met vriendschappelijke wedstrijden. Deze wedstrijden geven clubs de kans om te laten zien wat ze in huis hebben en strategieën uit te proberen.

Tijdens vriendschappelijke wedstrijden waar je op kunt voetbal gokken valt er niets te winnen of te verliezen. Dit maakt het voor voetbalfans misschien minder interessant om te volgen, maar voor gokkers kan het wel degelijk spannend worden. Wedden op vriendschappelijke wedstrijden is dan ook zeker de moeite waard bij de bookmakers!

Verschillende elftallen doen mee

Sinds de komst van de Nations League worden er minder vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd, maar ze zijn nog niet helemaal uit het oog verloren. Naast het Nederlands elftal doen er ook veel andere teams mee aan vriendschappelijke wedstrijden. Zo kun je bijvoorbeeld Oranje zien spelen tegen Italië en Brazilië. Er kunnen dus mooie duels ontstaan door de vele elftallen die hieraan mee willen doen.

Binnen de duels die plaatsvinden zullen trainers goed kunnen kijken of de spelers de beste positie hebben aangenomen. Een voordeel van vriendschappelijke wedstrijden is dat trainers nog kunnen sleutelen aan de opstelling van de teams. Op die manier kunnen de clubs zich goed voorbereiden voordat de serieuze duels weer van start gaan.

Goede voorbereiding op het nieuwe seizoen

Er wordt veel geoefend door de elftallen, zodat ze zich klaar kunnen maken en voor kunnen bereiden op het nieuwe seizoen. Zo kunnen ze fris en vol goede moed van start gaan. Meerdere clubs uit de Eredivisie doen mee aan vriendschappelijke wedstrijden. De UEFA heeft de oefenduels voor landenteams flink ingeperkt.

Richt jezelf dus goed op de clubs die voorbij komen. Volg bijvoorbeeld een wedstrijd tussen Feyenoord tegen La Liga club Real Sociedad. Binnen de vriendschappelijke wedstrijden kan het ook zomaar gebeuren dat PSV tegen AS Monaco zal gaan spelen. Alles is mogelijk en dat geldt ook voor de uitkomsten van de duels. Voorspel bij de bookmakers dus wat er gaat gebeuren en wie weet zit jij op het juiste pad!

Wedden op vriendschappelijke wedstrijden

De bookmakers bieden verschillende weddenschappen aan rondom de vriendschappelijke wedstrijden. Hiervoor kunnen hoge quoteringen worden ontvangen. Er kunnen verschillende weddenschappen worden geplaatst bij bookmakers. Zet in op het team dat volgens jou gaat winnen of voorspel de eindstand van het duel. Door de vele mogelijkheden kun je te allen tijde een weddenschap plaatsen die bij jou past.