DFB POKAL

In Duitsland is voetbal een zeer populaire sport en ook Nederland volgen graag de Duitse voetbalwedstrijden. Clubs als Borussia Dortmund en Schalke 04 zijn bekende clubs in de Duitse voetbalwereld. Meerdere Nederlandse voetballers hebben een deel van hun carrière mogen maken bij Duitse voetbalteams.

Arjen robben, Klaas-Jan Huntelaar en Eljero Elia hebben in het verleden voor Duits voetbal gekozen. Het is dan ook niet vreemd dat de DFB Pokal ontzettend spannend is om te volgen en erg populair is onder de voetballiefhebbers. De DFB Pokal, oftewel de Duitse Beker, trekt veel fans aan. Het stadion zit tijdens dit bloedstollende toernooi bomvol en de spanning is om te snijden. Is het weer Bayern München die er met de titel vandoor gaat of lukt het een ander team om te winnen? Laat jouw voorspellingen achter bij bookmakers in Nederland en wie weet levert dat een mooie winst op!

Geschiedenis van DFB Pokal

De DFB Pokal werd voor het eerst georganiseerd in 1935. FC Nürnberg en Schalke 04 mogen het in de finale tegen elkaar opnemen. De finale wordt dat jaar gespeeld in het Rheinstadion in Düsseldorf. FC Nürnberg weet van Schalke 04 te winnen met 2-0. Deze voetbalclub is dan ook het eerste elftal dat de eerst finale van de DFB Pokal heeft gewonnen. Van toen naar nu heeft het bekertoernooi enkele veranderingen doorgemaakt. Tussen 1935 en 1943 werd er gestreden om de zogenoemde Tschammerpokal. Enkele jaren erna werd het bekertoernooi gespeeld onder de naam DFB Pokal, zoals het vandaag de dag nog steeds wordt genoemd. DFB Pokal is vernoemd naar de Deutscher Fussball Bund.

Bayern München grootste speler

Er zijn al veel clubs kampioen geworden met de DFB Pokal, maar de echte koploper is nog altijd de club Bayern München. In 1966 hebben zij hun eerste bekertitel weten te pakken en inmiddels hebben ze al tientallen titels bemachtigd. Dat Bayern München de meeste titels heeft binnengehaald in de DFB Pokal, wil niet zeggen dat andere clubs geen kans meer maken om de finale te winnen. Er zijn maar liefst 21 clubs die minstens één keer de Duitse Beker mee naar huis mochten nemen. Daardoor kan het tijdens de DFB Pokal alle kanten opgaan en dat maakt wedden op deze voetbalcompetitie ontzettend spannend!

Hoe verloopt de DFB Pokal?

Zodra de DFB Pokal van start gaat, en je dus ook bij casino’s gokken kunt, doen er 64 voetbalclubs mee. Daar vallen ook de clubs van de Bundesliga en 2. Bundesliga onder. Andere clubs moeten via de 3. Liga en de regionale competitie binnenstromen. Daarna volgen er zes rondes. Nadat de eerste en tweede rondes zijn gespeeld, komen de achtste finales in aantocht, net als de kwartfinales en de halve finales. Er zijn geen voorrondes bij de DFB Pokal, dus de teams strijden direct om de bekertitel. Zodra de beste 16 overgebleven teams om de titel gaan strijden, wordt het voor de voetballiefhebbers spannend. Vanaf dan worden ook de meeste weddenschappen geplaatst. De spanning stijgt en dat kan ook gelden voor de quoteringen bij de bookmakers. Elk jaar vind de finale van de DFB Pokal plaats in het Olympiastadion in Berlijn. Voorspel wie de Duitse Beker wint en ontvang hoge uitbetalingen!

Plaats weddenschappen op DFB Pokal

Het is zeker de moeite waard om te wedden op voetbal en zeker als je voor de DFB Pokal kiest. Je kunt met hoge quoteringen weddenschappen plaatsen en voordat je het weet kun je een mooie winst uit laten betalen. Uiteraard plaats je altijd een weddenschap naar keuze. Durf je een risicootje te nemen en te wedden op een team met weinig kansen? Dan zal je op een hoge quotering bij de bookmaker kunnen rekenen. Hoe meer kans het team heeft om de DFB Pokal te winnen, hoe lager de quoteringen. Denk dus goed na wat je wilt en kies altijd voor een weddenschap waar jij achter staat. Zoek betrouwbare bookmakers in Nederland op en voorspel wie er met de Duitse Beker vandoor gaat!