REGISTREREN BIJ BOOKMAKERS

Wil je graag online wedden op voetbal? Dan kom je automatisch terecht bij een bookmaker. Bij bookmakers kun je wedden op sporten naar keuze en voetbal is één van de populairste en meest gekozen sporten. Als je bij een bookmaker wil gaan wedden op voetbal, zal je jezelf moeten registreren. Dit is altijd nodig, want zonder registratie kun je niet beginnen met gokken. Het aanmaken van een account bij een bookmaker is heel eenvoudig en direct daarna kun je beginnen met het plaatsen van weddenschappen naar keuze. Of je nu wil gokken op de Eredivisie, de Champions League of op de Premier League, na jouw registratie is het allemaal mogelijk!

Zoek een geschikte bookmaker

Voordat je een account aan gaat maken, is het belangrijk om een geschikte bookmaker te vinden. Kies nooit voor de eerste en beste bookmaker die je tegenkomt. Het is belangrijk dat je jezelf vertrouwd en thuis voelt bij de bookmaker en dat je er zeker van bent dat de gokomgeving veilig is. Wij hebben al een aantal bookmakers voor je getest waarbij je op een betrouwbare manier kunt wedden op voetbal. De bookmakers die op onze site aan worden bevolen beschikken over een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Alle sportweddenschappen worden daar dus op een legale manier aangeboden, waardoor je als speler geen risico’s loopt zodra je een weddenschap plaatst.

Account aanmaken is noodzakelijk

Het aanmaken van een account bij een bookmaker is altijd noodzakelijk. Zonder account kom je er namelijk niet in, zo simpel is het. Zodra jij een account aanmaakt, weet de bookmaker wie je bent en met welke gokker ze te maken hebben. Daarnaast kunnen ze via een account controleren of je daadwerkelijk 18 jaar of ouder bent en of je niet geregistreerd staat bij Cruks. Een bookmaker is verplicht om je leeftijd te controleren en om te kijken of je niet in het Cruks systeem bekend bent. Je hebt een account niet alleen nodig zodat de bookmaker weet wie je bent, maar ook om zelf geld te kunnen storten en winsten uit te kunnen laten betalen. Daarnaast gebruik je je account ook voor het innen van bonussen.

Dit kun je in je account allemaal regelen

Zodra je over een account beschikt bij de bookmaker, kun je veel zaken regelen. Via je account kun je zelfs lastminute nog weddenschappen plaatsen op de voetbalwedstrijd die je aan het volgen bent. In je account beheer je ook je speeltegoed en kun je precies zien wat je nog over hebt van het bedrag dat je hebt gestort. Via je account kun je ook je winsten bekijken. In je account staat je bankrekeningnummer vermeld, zodat een winst direct door de bookmaker uitbetaald kan worden. Zo hoef je dus ook niet elke keer opnieuw je rekeningnummer door te geven, want de bookmaker weet al direct via je account waar de winst naartoe moet.

Gegevens eerlijk invullen

Bij het aanmaken van een account is het heel belangrijk dat je de gegevens op een eerlijke manier invult. Vul je echte naam en aders in en geef het juiste rekeningnummer door. Als de bookmaker erachter komt dat jouw gegevens niet kloppen, kan dit voor problemen zorgen. Heb je een winst behaald en komt het rekeningnummer niet overeen met het nummer dat jij op hebt gegeven bij je registratie? Dan kan dit problemen met zich meebrengen. Als jouw gegevens niet kloppen kan de bookmaker jouw winsten ontzeggen en kan zelfs je account worden geblokkeerd. Jouw gegevens zullen altijd veilig worden verwerkt en nooit zonder jouw toestemming worden gebruikt, waardoor je te allen tijde zonder risico’s een account aan kunt maken bij de bookmaker.

Stort veilig geld

Heb je jezelf bij de bookmaker geregistreerd? Dan zal je kunnen beginnen met het storten van geld. Je kunt geld storten via een methode naar keuze en dit is mogelijk via een SSL verbinding. Deze versleutelde verbinding zorgt ervoor dat je geen persoonlijke gegevens achter hoeft te laten op de betaalpagina. Alles wordt afgeschermd, waardoor je als gokker geen risico’s loopt. Je kunt bij de bookmaker uit verschillende stortingsopties kiezen, waaronder iDeal. Als je geld toe gaat voegen aan je account zal je van te voren goed naar je budget moeten kijken. Maak nooit meer geld over dan mogelijk is. Na het uitvoeren van de storting zal het geld direct als speeltegoed gebruikt kunnen worden. Hiermee kun je direct weddenschappen plaatsen op voetbal!

Ontvang een inschrijfbonus

Staat er geld in je account en ben je er helemaal klaar voor om te gokken op voetbal? Dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een bonus. Je kunt bijvoorbeeld een inschrijfbonus aannemen. Als nieuwe speler kun je extra speeltegoed ontvangen op basis van je eerste storting, maar ook kun je kiezen voor een free bet. Kies je voor een free bet? Dan zal je een gratis weddenschap mogen plaatsen. Door de vele bonussen die aangeboden worden kunnen zowel nieuwe als bestaande spelers met leuke extraatjes wedden op voetbal!