PROFESSIONEEL VOETBAL GOKKEN

Als je echt heel goed bent in het wedden op voetbal, kun je hier een goede boterham mee verdienen. En misschien wel een met heerlijk beleg. Maar dan moet je wel goed weten wat je aan het doen bent, hoe je slim in kunt zetten en hoe je veel winst kunt maken. Als je een professionele voetbalgokker bent met veel succes, kun je soms wel tienduizenden euro’s verdienen met de weddenschappen die je plaatst.

Dit is natuurlijk de droom van elke voetballiefhebber, maar het worden van een professionele voetbalgokker is niet heel eenvoudig. Voordat je dit kunt worden heb je veel kennis nodig, moet je je bankroll op orde hebben en moet je op een doordachte manier een weddenschap op voetbal kunnen plaatsen. Op deze pagina vertellen we graag hoe professioneel voetbal gokken werkt.

Wat je wel en niet moet doen

Allereerst moet je goed weten wat je wel en niet moet doen om een professional te kunnen worden in het wedden op voetbal. Je moet goed om kunnen gaan met de ups en downs die komen kijken bij de weddenschappen. Het is uiteraard logisch dat je niet bij elke weddenschap wint en hier moet je tegen kunnen. Wordt ook zeker niet te overmoedig als je wel een paar keer achter elkaar wint.

Je zal veel tijd en geduld nodig moeten hebben om op een professionele manier te kunnen wedden op voetbal. Je moet veel onderzoek doen, wedstrijdstatistieken analyseren, winkansen berekenen en ga zo maar door. Hier steek je veel tijd in en het is belangrijk dat je dit op een zeer nauwkeurige manier doet. Doe je dit niet? Dan is de kans groot dat je zal verliezen. Zorg er daarnaast voor dat je veel verstand hebt van meerdere voetbalcompetities. Verbreed dus je kennis en verdiep je niet alleen in bijvoorbeeld de Eredivisie.

Door kennis te hebben over meerdere voetbalcompetities, kun je meerdere keren per week een weddenschap plaatsen op een voetbalwedstrijd. Als je een weddenschap gaat plaatsen op voetbal, is het belangrijk dat je blijft kijken naar de lange termijn. Zorg ervoor dat je de focus niet kwijtraakt als je een keer verliest met een weddenschap op voetbal. Blijf positief en bedenk dat er nog genoeg wedstrijden komen waarop jij een weddenschap kunt plaatsen. Laat jezelf ook zeker niet leiden door je emoties, maar blijf realistisch. Als je jezelf door je emoties laat leiden zal je geneigd zijn om na verlies een nieuwe weddenschap te plaatsen, zodat je je verlies goed kunt maken. Toch is dit niet heel slim om te doen, omdat je daardoor je verlies nog groter kunt maken en zo verlies je de complete focus die je wel nodig hebt.

Een goede bankroll management is belangrijk

Voor het wedden op voetbal op een professionele manier, heb je een goede bankroll nodig. Voordat je begint met wedden op voetbal, is het dus belangrijk dat je al enige tijd wat geld gespaard hebt. Zo heb je een passende bankroll achter de hand. Zorg er daarnaast ook voor dat je, voornamelijk in de eerste periode, terug kan vallen op bijvoorbeeld ander werk. Houdt je vaste werk nog even aan, zodat je in mindere tijden van voetbalgokken nog wel geld kunt verdienen en dus niet in de problemen terechtkomt. Zorg ervoor dat je altijd een back-up plan hebt voor als je even minder succes hebt met professioneel voetbal gokken.

Gebruik een strategie

Tijdens het wedden op voetbal kun je ook een strategie toepassen. Met een strategie kun je kansen op winst vergroten en zal je wellicht met een mooie winst de wedstrijd kunnen eindigen. Een veel gekozen strategie voor wedden op voetbal is de 79e minuut strategie. Volgens deze strategie zal je in moeten zetten in de laatste minuten van de wedstrijd. Dit hoeft niet perse in de 79e minuut te zijn, want je kunt bijvoorbeeld ook voor de 88e minuut kiezen. Het idee achter deze strategie is dat je zo lang mogelijk bekijk wat je winkansen zijn en plaatst op het laatste moment een inzet als je er zeker van bent dat je wint. De odds liggen dan wellicht niet meer zo hoog als aan het begin van de wedstrijd, maar dat maakt helemaal niet uit als je er zeker van bent dat de winst voor jou is.

Kies voor een bonus

Wil je graag professioneel voetbal gokken? Dan is het ook zeker de moeite waard om gebruik te maken van een bonus. Je kunt zelf bepalen met welke bonussen je een gokje gaat wagen bij de bookmaker. Kies bijvoorbeeld voor een reload bonus of een free bet. Uit een bonus kun je veel extra speeltegoed halen, maar met een free bet bonus krijg je de mogelijkheid om een gratis weddenschap te plaatsen. Vergelijk de bonussen van meerdere bookmakers en ontdek uit welke bonus jij de meeste voordelen kunt halen!