INSCHRIJFBONUSSEN

Als je nieuw bent bij een bookmaker, zal je gebruik kunnen maken van een inschrijfbonus. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra speeltegoed ontvangen waarmee je kunt gaan wedden op voetbal. Je kunt uit een inschrijfbonus veel voordelen halen en dat maakt het voor jou als voetballiefhebber al snel interessant. Niet alleen als nieuwe speler zal je van bonussen kunnen genieten, want ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker verschillende bonussen klaarliggen. Zo kom je als speler nooit iets te kort als je gaat wedden op voetbal via het internet.

Bookmakers bieden inschrijfbonussen aan om nieuwe spelers aan te trekken en zich op die manier te onderscheiden van hun concurrenten. Voor bestaande spelers worden bonussen aangeboden om ervoor te zorgen dat ze blijven spelen. Daardoor kom je bij online bookmakers veel ruime en interessante bonussen tegen. Ben je nieuw bij een bookmaker? Kies dan voor de meest interessante inschrijfbonus. Zo kun je als nieuwe speler de bookmaker verkennen en genieten van veel voordelen!

Vind de perfecte inschrijfbonus

Uiteraard wil je alleen van de beste inschrijfbonussen gebruikmaken. Daarom is het belangrijk om van te voren de bonussen bij de bookmakers met elkaar te vergelijken. Zo ontdek je welke bookmaker de beste inschrijfbonus te bieden heeft en waar jij als speler het meeste voordeel uit kunt halen. Bij de bookmakers die wij op onze site vermelden kom je mooie inschrijfbonussen en andere acties tegen. Neem gerust de casinoreviews door en ontdek met welke bonussen jij kunt gaan gokken. Heb je de perfecte inschrijfbonus gevonden? Meld jezelf dan aan bij de bookmaker, in de bonus en plaats een weddenschap op voetbal!

Voordelen van een inschrijfbonus

Een inschrijfbonus kan voor elke nieuwe speler veel voordelen en extraatjes opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld extra speeltegoed ontvangen na je aanmelding of na het uitvoeren van je eerste storting. Met het extra speeltegoed dat je ontvangt, kun je weddenschappen plaatsen op voetbal. Je kunt op die manier ook de bookmaker verkennen en ontdekken of deze echt bij jou past. Voel jij jezelf helemaal thuis bij deze bookmaker? Dan kun je ervoor kiezen om hier te blijven wedden op sport. Uiteraard kun je ook bij meerdere bookmakers tegelijkertijd wedden op voetbal, zodat je ook van meerdere inschrijfbonussen gebruik kunt maken.

Welkomstbonus bij eerste storting

Bij bookmakers komen we tussen de inschrijfbonussen ongetwijfeld de welkomstbonus tegen. Met een welkomstbonus kun je extra speeltegoed ontvangen nadat je voor het eerst geld toe hebt gevoegd aan je account. Op basis van deze storting zal je extra speeltegoed ontvangen. Dit is bijvoorbeeld een 50% of 100% welkomstbonus. Aan elke bonus zit een maximum. Zo zal je bijvoorbeeld een 100% bonus aan kunnen nemen tot maximaal €200. Stort je €200? Dan ontvang je in dat geval nog eens €200 er bovenop, zodat je een totale saldo hebt van €400 om mee te spelen.

No Deposit bonus

Nieuwe spelers kunnen ook zeker gebruikmaken van een No Deposit bonus. Dit is een inschrijfbonus waarmee je extra speeltegoed ontvangen, zonder hier geld voor te moeten storten. We nemen deze bonus dan ook wel de bonus zonder storting. Je kunt met het extra speeltegoed van een No Deposit bonus bijvoorbeeld wedden op de Eredivisie of Champions League. De winst die je met de weddenschap maakt, kun je uit laten betalen. Houdt er wel rekening mee dat het bonusgeld zelf meestal niet uit wordt gekeerd. Een No Deposit bonus zal, omdat je vooraf geen storting uit hoeft te voeren, minder extra speeltegoed opleveren dan bijvoorbeeld een welkomstbonus. Vaak zal je met een No Deposit bonus bijvoorbeeld €10 kunnen ontvangen. Wel is dit een zeer geschikte bonus voor als je een bookmaker uit wil proberen zonder eerst eigen geld in te moeten leggen.

Spelen met een free bet

Nog een inschrijfbonus die zeker de moeite waard is om te ontvangen voor nieuwe spelers, is de free bet bonus. Je ontvangt met deze bonus geen extra speeltegoed, maar wel mag je gratis een weddenschap plaatsen op voetbal. Bookmakers kunnen nieuwe spelers voorzien van bijvoorbeeld één of twee gratis weddenschappen. Wel moet je voor deze bonus alvast geld storten in je account. Je kunt een free bet als nieuwe speler bijvoorbeeld gebruiken voor twee weddenschappen met een totale waarde van 20 euro. Op die manier kun je dus met een free bet een weddenschap plaatsen op voetbal, zonder zelf een risico te lopen. Win je hiermee? Dan mag je de winst uiteraard houden!

Bonusvoorwaarden goed doornemen

Er worden veel verschillende inschrijfbonussen aangeboden bij de bookmaker, waardoor je als speler altijd een bonus aan kunt nemen die bij jou past. Je kunt zelf een inschrijfbonus kiezen, maar voordat je met een bonus gaat wedden op voetbal is het belangrijk om de voorwaarden door te nemen. Je moet namelijk goed weten wat je kunt verwachten en waar je als speler aan toe bent. In de voorwaarden lees je onder andere terug hoe de inschrijfbonus rondgespeeld moet worden en voor welke weddenschappen de bonus precies kan worden gebruikt.