BOOKMAKER KIEZEN

Wil je online wedden op sport en bijvoorbeeld op het populaire voetbal gokken? Dan heb je daar uiteraard een bookmaker voor nodig. Je kunt bij verschillende bookmakers op het internet een gokje wagen. Omdat je zoveel verschillende keuze hebt, kan het soms lastig zijn om een geschikte bookmaker te vinden. Wij willen je daar graag een handje bij helpen en vertellen je daarom om deze pagina waar je op moet letten als je opzoek gaat naar een bookmaker en hoe je een betrouwbare goksite herkent. Lees je met ons mee?

Wat is een bookmaker?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat een bookmaker precies is. Bookmakers worden ook wel wedkantoren genoemd. Zij bieden sportweddenschappen aan en bepalen welke quoteringen er gelden. Je komt bij een online bookmaker verschillende soorten sporten tegen en hiervan is voetbal erg populair. Voetbal is één van de meest gekozen sporten waarop gewed wordt online. Naast voetbal kun je ook op andere sporten wedden. Denk bijvoorbeeld aan tennis, darten, ijshockey of de Formule 1. Als je graag op voetbal een weddenschap wil plaatsen, zal je hier veel keuze in hebben bij een bookmaker op het internet. Je kunt bijvoorbeeld wedden op de Eredivisie of de Champions League. Kijk altijd welke weddenschap de beste winkansen biedt en waarmee je het meest kunt winnen.

Een bookmaker biedt dus sportweddenschappen aan, maar is verantwoordelijk voor veel dingen. Zo stellen ze zelf de quoteringen in en moeten ze winsten zo snel mogelijk uitbetalen aan de spelers die de juiste weddenschap hebben geplaatst. Daarnaast moet de bookmaker zelf ook winst zien te maken. Een bookmaker verdiend aan het geld dat jij verliest. Hoe hoger de kans dat een voetbalteam de wedstrijd wint, hoe lager de odds. Is de kans erg klein dat een bepaald voetbalteam de wedstrijd wint? Dan liggen de odds juist heel hoog. Als de bookmaker voor hoge odds zou kiezen bij een voetbalteam dat hoogstwaarschijnlijk gaat winnen, zullen ze zichzelf in de vingers snijden. Ze zullen dan te veel geld verliezen. Als je voor hoge odds wil kiezen moet je dus een risico durven nemen, omdat de kans klein is dat je hiermee wint.

Een betrouwbare bookmaker kiezen

Ben je nog opzoek naar een bookmaker op het internet? Dan is het belangrijk dat je in een veilige omgeving terecht komt. Kijk daarom altijd of er een licentie aanwezig is. De licentie wordt weergegeven op de website van de sportaanbieder. Wil je er zeker van zijn dat je bij een betrouwbare bookmaker terecht komt? Kies dan voor een bookmaker die wij voor jou hebben getest. Zij beschikken namelijk over de nodige licenties van de Nederlandse KSA en bieden alle sportweddenschappen op een legale manier aan. Je kunt veilig een gokje wagen bij alle bookmakers die wij op onze site aanbevelen.

Bekijk de bonussen

Als je online gaat wedden op sport, zal je ook van bonussen gebruik kunnen maken. Het is heel interessant om te wedden op een sport als voetbal met een mooie bonus. Met een bonus probeert een bookmaker ook nieuwe spelers aan te trekken en bestaande spelers te behouden. Je mag en kan dus veel verwachten van de bonussen die aan worden geboden. Naast het aanbod van sporten is ook het bonusaanbod erg belangrijk. Het is namelijk niet de bedoeling dat je jezelf als speler begint te vervelen. Een 100% stortingsbonus die een paar honderd euro aan extra speeltegoed op kan leveren op basis van de eerste storting, is voor een nieuwe speler ontzettend interessant.

Niet alleen voor nieuwe spelers worden er bonussen aangeboden. Je kunt ook als bestaande speler mooie bonussen in ontvangst nemen. Kies bijvoorbeeld voor een geldbonus die je ontvangt op basis van een tussentijdse storting of kijk of het online casino een bonus aanbiedt waarmee je hogere odds in kunt zetten en daardoor hogere prijzen kunt winnen bij de juiste weddenschap.  

Ontdek de beschikbare sporten

Wil je naast het populaire voetbal ook weddenschappen plaatsen op andere sporten? Dan is het heel belangrijk dat de bookmaker dit te bieden heeft. Een ruim aanbod van sporten zal het voor jou als speler erg aantrekkelijk kunnen maken, omdat je daardoor altijd een weddenschap kunt plaatsen op een sport die bij jou past. Voordat je begint met spelen bij een bookmaker is het dus belangrijk om het aanbod van sporten door te nemen. Wil jij graag wedden op paardenraces of is handbal helemaal jouw ding? Dan is het belangrijk dat de bookmaker dit voor jou mogelijk maakt. Hoe meer sporten er aangeboden worden, hoe meer variatie je hebt en hoe vaker je af kunt blijven wisselen. Wil je alleen op voetbal kunnen gokken? Dan kun je ook opzoek gaan naar een bookmaker die zich hier volledig op focust, zodat jij de beste weddenschappen voor de hoogste odds kunt plaatsen.

Hoe staan de odds?

Als je wil beginnen met wedden op voetbal of een andere sport, is het belangrijk om naar de odds te kijken. Hoe hoger de odds, hoe kleiner de kans dat je wint, maar hoe hoger de prijzen die je zal ontvangen bij de juiste uitkomst. Durf je niet veel risico te nemen en wil je voor meer zekerheid gaan? Dan zal je een weddenschap moeten plaatsen op het voetbalteam dat hoogstwaarschijnlijk gaat winnen, maar zal je wel wedden met lagere odds en dus een kleinere winst kunnen maken. Kijk goed naar de odds die de bookmaker te bieden heeft. Een bookmaker kan namelijk zelf haar odds kiezen en dus bepalen welke winsten jij kunt maken. Liggen de odds bijvoorbeeld op 2.45? Dan wil dat zeggen dat elke euro die jij inzet, 2 euro en 45 cent op kan leveren. Kijk goed welke winsten je zou kunnen maken en kies altijd voor een weddenschap waarbij jij jezelf goed voelt!

Tot slot

Als voetballiefhebber wil je uiteraard altijd voor de beste bookmakers kiezen. Je wil de meeste kansen op winst creëren en je wilt de hoogst mogelijke prijzen naar binnen slepen. Daarom is het belangrijk om goed naar de odds te kijken en naar de weddenschappen die geplaatst kunnen worden. Kijk van te voren of de bookmaker betrouwbaar is en met welke bonussen jij een gokje kunt gaan wagen. Ontdek op onze site welke bookmakers veilig en betrouwbaar zijn en waarbij jij zonder risico’s kunt wedden op voetbal of een andere populaire sport naar keuze!