Wie pakt de topscorerstitel? Dit zijn de odds!

Wie pakt de topscorerstitel? Dit zijn de odds!

Voorspel wie de topscorer van de Eredivisie wordt en wie weet levert dit jou een mooie uitbetaling op door de hoge odds die je terugvindt bij de bookmakers. Kies je voor online voetbal gokken? Dan zie je dat Sébastien Haller bovenaan de topscorerslijst staat. Hij heeft binnen de Eredivisie de meeste doelpunten gemaakt en maakt daardoor veel kans om topscorer te worden. Haller is de spits van Ajax en scoorde in de eerste achttien wedstrijden twaalf keer. Wel weet hij twee Feyenoorders moeilijk van zich af te houden. De strijd om de topscorerstitel zorgt voor interessante odds bij de bookmakers. Ben jij al aan het wedden?

Haller koploper met scoren

Het is geen verrassing dat Sébastien Haller kans maakt op de topscorerstitel, want hij heeft in de Eredivisie al veel doelpunten weten te maken. In het seizoen 2014-2015 kwam hij op huurbasis van AJ Auxerre naar FC Utrecht. Hij wist in een halfjaar tijd elf keer te scoren. In de twee volledige seizoenen die volgden heeft hij negentien en vijftien keer gescoord. Dit leverde hem toen geen topscorerstitel op, maar wie weet lukt het hem dit seizoen wel.

Vorig seizoen is Haller na de winterstop overgestapt naar Ajax. In zijn eerste halfjaar bij Ajax heeft hij elf doelpunten gemaakt. Dit seizoen heeft hij dit al overtroffen en maakt hij duidelijk kans op de topscorerstitel.

Linssen en Til beste scorers van Feyenoord

Er zijn twee Feyenoorders die de topscorerstitel ook in het vizier hebben. Het gaat om de spelers Linssen en Til. De club uit Rotterdam heeft tot nu toe in totaal 42 doelpunten weten te maken. Daarvan heeft Linssen er 11 gemaakt en Til 10. Zij zitten dus kort op Haller, die nu nog bovenaan de topscorerslijst staat.

Topscorerslijst Eredivisie van dit moment

Op dit moment geldt de onderstaande topscorerslijst van de Eredivisie:

1. Sébastien Haller (Ajax) – 12 goals
2. Bryan Linssen (Feyenoord) – 11 goals
3. Guus Til (Feyenoord) – 10 goals
4. Loïs Openda (Vitesse) – 10 goals
5. Jesper Karlsonn (AZ) – 8 goals
6. Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) – 8 goals

Odds voor topscorer Eredivisie

Wie wil gokken op voetbal kan dit doen bij verschillende bookmakers op het internet, waaronder Bet365. Bij de bookmakers kun je wedden op de topscorers tegen hoge odds. Voor Haller is de odd niet zo hoog als bij anderen, omdat deze volgens de bookmakers veel kans maakt op de titel. Er geldt voor Haller een odd van 1.57. Voor de twee Feyenoorders geldt er een odd van 7.50. Hieronder laten we graag de huidige odds voor de topscorers in de Eredivisie zien. Bepaal zelf welk risico je neemt en met welke odds je een weddenschap plaatst.

1. Sébastien Haller (Ajax) – 1.57
2. Bryan Linssen (Feyenoord) – 7.50
3. Guus Til (Feyenoord) – 7.50
4. Loïs Openda (Vitesse) – 26.00
5. Jesper Karlsonn (AZ) – 41.00
6. Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) – 41.00