Voorbeschouwing Zürich – PSV Eindhoven

Voorbeschouwing Zürich – PSV Eindhoven

De Eindhovenaren gaan morgenavond op bezoek bij het Zwitserse Zürich. Om kansen op Europese overwintering in eigen hand te houden zal PSV de winst moeten pakken. Dit is niet geheel onmogelijk, aangezien Zürich al enige tijd niet meer gewonnen heeft. Maar ook PSV is geheel uit vorm. Het kan dus een verrassend duel worden. De wedstrijd begint op 6 oktober om 18:45 uur. Wil jij een weddenschap plaatsen voor deze wedstrijd? Dan kan dit met online voetbal gokken. Ontdek de bookmakers in Nederland en bekijk de odds.

Zürich is erg uit vorm

De laatste zeven duels verliepen voor Zürich alles behalve goed. De Zwitsers kregen zes nederlagen en een gelijkspel voor hun kiezen. Daarmee is Zürich volledig uit vorm. Het zal dus geen gemakkelijke taak worden om de schade in te halen. De kans is dan ook groot dat het Europa League avontuur van Zürich er bijna op zit. Morgenavond is hun laatste kans om een stapje verder te komen, maar of ze deze gaan benutten is nog maar de vraag.

In de Zwitserse Super League is Zürich de hekkensluiter. Door hun dramatische vorm weten ze weinig tot geen punten te pakken. Voornamelijk de verkoop van Wilfried Gnonto is de reden van het slechte presteren, vinden de supporters. De Italiaanse international vertrok vorige maand voor 4,5 miljoen euro naar Leeds United. Daarnaast vinden de supporters dat hij voor veel te weinig geld weg is gegaan.

PSV Eindhoven is heel wisselvallig

Bij PSV Eindhoven verloopt het seizoen ook niet zoals gehoopt. De club uit Eindhoven kent veel pieken en dalen en presteert erg wisselvallig. Afgelopen weekend kende PSV weer een enorm dieptepunt toen ze met 3-0 verloren van Cambuur.

Het lijkt erop dat er nog geen plan B bedacht is en dat zou wel moeten gebeuren nu aanvalsleider Luuk de Jong nog steeds afwezig is. Achterin ontbreekt ook alle kwaliteit en de tactiek van Ruud van Nistelrooij zet ook geen zoden aan de dijk. Er is dus genoeg werk aan de winkel voor PSV Eindhoven.