Voorbeschouwing Zulte Waregem – KV Mechelen

Voorbeschouwing Zulte Waregem – KV Mechelen

Vanavond 2 februari om 20:45 uur worden de halve finales van de Croky Cup gespeeld. Zulte Waregem en KV Mechelen staan tegenover elkaar op het veld en willen allebei kans maken op een plaats in de finale. De clubs zijn aan elkaar gewaagd en de odds bij de bookmakers liggen niet ver uit elkaar. Wil je een weddenschap plaatsen voor deze wedstrijd? Kies dan voor gokken op voetbal bij een legale bookmaker in Nederland!

Zulte Waregem droomt van finaleplaats

In de Jupiler Pro league moet Zulte Waregem vrezen voor degradatie als de kwaliteit niet snel verbeterd, maar in de Croky Cup doet de club het wel erg goed. Er moet nog een tweeluik gespeeld worden tegen KV Mechelen en daardoor komt de finale erg dichtbij. Als Zulte Waregem de finale wil bereiken zal het dus vanavond moeten winnen van de bezoekers. Misschien kan de club bij winst in de Croky Cup zelfs stiekem al dromen van Europees voetbal.

Onlangs wist Zulte Waregem met 3-2 te winnen van Anderlecht en werd er met 2-0 gewonnen van KV Mechelen. Wel werd er afgelopen weekend verloren van Club Brugge. De club had het wat zwaar en dat kwam ook deels door de afwezigheid van de gehuurde Ruud Vormer. Hij mocht namelijk niet tegen zijn moederclub spelen. Wel zal hij donderdagavond op het veld staan als er gespeeld moet worden tegen KV Mechelen. Voorspel jij dat Zulte Waregem de wedstrijd gaat winnen? Dan biedt Unibet jou een odd van 2.48.

KV Mechelen zwakt iets af

Met Steven Defour als hoofdtrainer begon KV Mechelen als een speer, maar inmiddels zakt de club weer een beetje af. Afgelopen weekend werd er met 2-0 verloren van Westerlo en daardoor staat de club nog steeds op een dertiende plaats in de Jupiler Pro League. Dit geeft nog niet direct degradatiezorgen, maar wel moet de club de kwaliteit omhoog halen.

KV Mechelen laat de moed niet zakken en wil nog steeds strijden voor de beker. Wel moet dit zonder Sory Kaba en Serdar Dursun, die beide een overgang niet zagen zitten. Wel lukte het KV Mechelen om de Belgische jeugdinternational Enock Agyei in te huren. Bij een voorspelling dat KV Mechelen wint zal Unibet je een odd van 2.60 geven.