Voorbeschouwing Westerlo – KRC Genk

Voorbeschouwing Westerlo – KRC Genk

Dinsdagavond zeventien januari om 20:45 uur is het zo ver. Westerlo en KRC Genk nemen het dan tegen elkaar op in de First Division A. De thuisclub is boven alle verwachtingen goed bezig, maar ook KRC Genk laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Wat dit duel dus op gaat leveren kan door jou voorspeld worden bij de bookmakers.

Westerlo gooit hoge ogen

Eigenlijk gaat het met Westerlo beter dan verwacht. Voor het eerst na drie seizoenen is de club weer terug op het hoogste niveau. De verwachtingen werden niet erg hoog ingeschat, maar toch is de club beter aan het werk dan gedacht werd. Westerlo kende een goede start van het seizoen van de Jupiler Pro League. Toch zal de ploeg van Jonas de Roeck wel dit tempo aan moeten houden, want anders zullen ze hun huidige positie naar alle waarschijnlijkheid niet vast kunnen blijven houden. Op dit moment is Westerlo op een keurige zevende positie te vinden en kan daarmee kans maken op deelname aan de kwalificaties van de Europa League. Denk jij dat het Westerlo gaat lukken om KRC Genk te verslaan dit duel? Dan biedt LiveScore Bet jou een odd van 3.50.

KRC Genk gaat voor de titel

De club uit Genk staat aan de top van de Jupiler Pro League en maakt daardoor veel kans om de titel binnen te slepen. Dat is dan ook meer dan verdiend, want KRC Genk wist uit twintig gespeelde wedstrijden maar liefst tweeënvijftig punten te behalen. Daarmee heeft de club een voorsprong van zeven punten op weten te bouwen op Union St. Gilloise en een voorsprong van dertien punten op Royal Antwerp. De verwachtingen van KRC Genk worden dan ook hoog en goed ingeschat. Een weddenschap met gokken op voetbal voor KRC Genk plaatsen kan onder andere bij Unibet.