Voorbeschouwing Villarreal – Rayo Vallecano

Voorbeschouwing Villarreal – Rayo Vallecano

In de La Liga spelen maandagavond om 21:00 uur Villarreal en Rayo Vallecano tegen elkaar. Beide teams doen het goed dit seizoen en willen graag laten zien wat ze in huis hebben. Wat er dit duel gaat gebeuren kun jij bij de bookmakers zelf voorspellen!

Villarreal droomt van Champions League

Met online voetbal gokken kun je voor dit duel onder andere wedden op Villarreal. Deze club doet het erg goed en wist vorige week met 1-0 te winnen van Girona. Dat was alweer de vijfde ongeslagen wedstrijd binnen de La Liga. Op dit moment staat Villarreal op een vijfde plaats en daardoor mag de club zelfs stiekem al dromen van deelname aan de Champions League.

Wel zijn er wat problemen binnen het elftal. Zo vertrok Arnaut Danjuma naar Tottemham Hotspur en ook Nicolas Jackson leek te gaan vertrekken. Echter kwam hij niet door de medische keuring heen, dus zijn transfer naar Bournemouth ging niet door.

Rayo Vallecano op negende plaats

In de competitie is Rayo Vallecano te vinden op een negende plaats. Ten opzichte van vorig jaar heeft de club dus vooruitgang gemaakt, want toen stond het op een twaalfde plaats. Het gaat dus goed met Rayo Vallecano, al werd er wel met 0-2 verloren van Real Sociedad. Volgens de coach was zijn elftal voorin niet scherp genoeg.

Voor dit duel worden de kansen van Rayo Vallecano daardoor iets lager ingeschat. Zo biedt Unibet een odd van 5.10 als je voorspelt dat deze club de wedstrijd wint. Kies bijvoorbeeld voor een 1×2 weddenschap voor deze wedstrijd.