Voorbeschouwing Villarreal – Liverpool

Voorbeschouwing Villarreal – Liverpool

Liverpool heeft vorige week een 2-0 overwinning gemaakt tijdens tegen Villarreal en zit daarom nu op rozen. Maar Villarreal heeft nog niet de hoop opgegeven en heeft nog vertrouwen op een wonder. De wedstrijd van vanavond gaat om 21:00 uur van start. Wie de eerste finalist gaat worden in deze editie van de Champions League? Jij kunt het voorspellen bij de bookmakers!

Villarreal hoopt op een stunt

Vorige week ging Villarreal op bezoek bij Liverpool maar verloor helaas met 2-0. De Spanjaarden moeten dus een zwaar pad bewandelen om de finale van de Champions League te kunnen bereiken. Ze moeten de achterstand weg zien te poetsen, maar Unai Emery heeft nog veel vertrouwen in de club. ‘’In het Ceramica zullen de rollen omgedraaid zijn en zullen wij hen veel meer op de proef stellen.’’ liet hij weten.

Villarreal is een zeer sterke club en is al sinds november vorig jaar ongeslagen in de thuiswedstrijden. We verwachten dan ook dat de club vanavond alles uit de kast zal halen om van Liverpool te kunnen winnen. Bovendien wisten ze in de kwartfinales van de Champions League van Bayern München te winnen, dankzij Arnaut Danjuma. De kans is aanwezig dat hij vanavond niet op het veld zal staan en dat ook Gerard Moreno niet aanwezig is. Dat zou een tegenvaller zijn, aangezien dit twee sterke spelers van de club zijn.

Liverpool ziet finale dichterbij komen

Liverpool wist vorige week met 2-0 van Villarreal te winnen en dat heeft de club veel hoop en vertrouwen gegeven. De club staat al met één been in de finale. Jürgen Klopp had al vanaf het begin van de wedstrijden vertrouwen in zijn ploeg, ondanks dat ze pas in de tweede helft wisten te scoren. Hij liet weten: ‘’We speelden ontzettend goed, dus de doelpunten moesten op een gegeven moment wel vallen.’’

Liverpool moet niet te zorgeloos het veld betreden, want ze moeten goed op hun hoede blijven als ze de Spaanse club gaan bezoeken. Een aantal spelers hebben in de vorige wedstrijd rust gekregen en kunnen vanavond weer met een frisse blik het veld oplopen. Bovendien is Liverpool in 2022 nog geen een keer verslagen in een uitwedstrijd. Dat beloofd dus wat voor vanavond!