Voorbeschouwing Valencia – Almeria

Voorbeschouwing Valencia – Almeria

Voor zowel Valencia als Almeria wordt het La Liga duel van maandagavond 23 januari 21:00 uur een degradatiekraker. Beide clubs hangen met een zeiden draadje boven de afgrond en moeten flink aan de bak als ze niet willen degraderen. Er staat veel op het spel, dus de Spanjaarden moeten zich van hun beste kant laten zien. Maar of dit lukt? Dat kun jij voorspellen bij de bookmakers met een weddenschap naar keuze.

Valencia vreest voor degradatie

Dit seizoen gaat het bij Valencia alles behalve goed. De club is overgenomen door zakenman Peter Lim, die de club alleen maar lijkt te gebruiken als handelsmiddel. Er werden veel goede spelers uitgezwaaid en nauwelijks geïnvesteerd in nieuwe sterspelers. Hoe het er nu aan toe gaat bij Valencia is gewoonweg rampzalig en dat weten de spelers maar al te goed. Er staan spelers op het veld die niet over voldoende kwaliteiten beschikken en daar wordt weinig mee bereikt. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat de club met slechts twee punten boven de degradatiezone staat. Het ziet er dus alles behalve rooskleurig uit voor Valencia.

Trainer Gennaro Gattuso weet ook maar al te goed dat er ingegrepen moet worden. Hij vraagt alle fans dan ook massaal op om maandagavond naar het Mestalla te komen om de club hartstochtelijk te steunen. Denk jij dat Valencia de wedstrijd tegen Almeria weet te winnen? Dan biedt Unibet jou een odd van 1.62.

Almeria speelt dramatisch

Voor Almeria ziet het er niet veel beter uit. De club moet vrezen voor degradatie, want met slechts één punt boven de degradatiestreep staat het water aan de lippen. Al sinds de WK-pauze heeft Almeria niets meer gewonnen. De uitwedstrijden verlopen ook dramatisch, want uit de acht uitduels heeft de club slechts twee punten weten te behalen.

Vorige week speelde met 1-1 gelijk tegen Atletico Madrid en dat was één van de weinige kleine lichtpuntjes uit het seizoen. Verder ziet het er niet al te best uit voor Almeria. Voor een odd van 5.75 kun jij bij Unibet met online voetbal wedden voorspellen dat Almeria de wedstrijd wint van Valencia. Voor een gelijkspel krijg je een odd van 4.30.