Voorbeschouwing Union Berlin – Wolfsburg

Voorbeschouwing Union Berlin – Wolfsburg

Het is in de Bundesliga tijd voor het duel tussen Union Berlin en Wolfsburg. Dit beloofd spannend te worden, want beide teams kunnen sterk uit de hoek komen. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd en dat zorgt er ook voor dat de odds bij de bookmakers dicht bij elkaar liggen voor deze clubs. Dat maakt het juist zeer interessant om te gaan wedden op voetbalwedstrijden. Welke weddenschap ga jij maken?

Union Berlin bezig aan sterk seizoen

Dit seizoen doet Union Berlin het erg goed. De club is ijzersterk op het veld en is momenteel bezig aan een ongeslagen reeks in eigen stadion. Op dit moment is de club op een tweede plaats te vinden in de competitie. Ze staan slechts twee punten achter op de koploper Bayern München. Er kan dus nog van alles gebeuren dit seizoen.

Na enkele tegenslagen tegen Bayer Leverkusen, FC Augsburg en Freiburg heeft de club zich goed terug omhoog weten te werken. De ploeg van Urs Fischer wist daarna vijf duels op rij te winnen en deze reeks werd doorgezet. Hierna werden er duels gewonnen van Hoffenheim, Werder Bremen en Hertha BSC.

Wolfsburg speelt wisselvallig

Hoe Wolfsburg het duel tegen Union Berlin gaat spelen is echt een grote vraag. De kansen worden redelijk goed ingeschat bij de bookmakers, maar het kan zomaar alle kanten opgaan. Wolfsburg speelt namelijk heel wisselvallig. De ene keer wordt er ruimschoots gewonnen, terwijl de andere keer flink verloren wordt. Dat ze goed zijn in scoren weten ze in ieder geval wel vaak genoeg te laten zien. Zo werd er onlangs met 6-0 gewonnen van Freiburg en met 0-5 gewonnen van Hertha BSC.