Voorbeschouwing Tunesië – Frankrijk

Voorbeschouwing Tunesië – Frankrijk

In Groep D spelen woensdagmiddag Tunesië en Frankrijk tegen elkaar. De wedstrijd gaat om 16:00 uur van start. Frankrijk is voor dit duel topfavoriet en Tunesië duidelijk de underdog. Toch gebeuren er dit WK bijzondere dingen, waardoor niets onmogelijk lijkt te zijn. Wat dit duel gaat opleveren kun jij voorspellen. Open het sportsbook bij een goksite naar keuze en plaats een weddenschap waar jij een goed gevoel bij hebt. Kies bijvoorbeeld voor een 1×2 weddenschap bij Toto Casino.

Tunesië heeft het lastig

Dit WK kwam Tunesië terecht in groep D samen met Frankrijk, Denemarken en Australië. Al snel werd duidelijk dat de Tunesiërs het zwaar zouden krijgen in de groepsfase. Op het gebied van de selectie heeft het land geen hoogstaande namen, maar wel laten ze veel zien als het gaat om strijdvaardigheid en teamgevoel. Tegen Denemarken wist Tunesië een doelpuntloos gelijkspel te houden en dat was op zich al een stunt te noemen.

Door het doelpuntloze gelijkspel wist Tunesië een kans op overleving te creëren. Een overwinning tegen Australië leek ook niet onmogelijk, maar toch verliep de wedstrijd erg stroef. Het eindigde uiteindelijk in een 0-1 overwinning voor Australië. Nu staat het derde groepsduel op de planning en deze zal tegen Frankrijk gespeeld worden. Of Tunesië nu haar eerste doelpunt kan maken is nog de grote vraag. Jij kunt dit voorspellen door te wedden op voetbalwedstrijden.

Frankrijk richt zich op de knock-outs

Afgelopen jaar verliep de Nations League voor de Fransen alles behalve rooskleurig. Van de zes wedstrijden wisten ze er slechts één te winnen in een groep met Denemarken, Kroatië en Oostenrijk. Iedereen begon zich dan ook steeds vaker af te vragen of de Fransen het ver zouden schoppen in het WK, aangezien ze het moeten doen zonder Karim Benzema, N’golo Kanté en Paul Pogba. Toch liet Frankrijk zien dat het wel degelijk over kwaliteiten beschikt. Ze wisten namelijk erg te domineren in de wedstrijden tegen Australië en Denemarken. Tegen Australië wisten ze zelfs met 1-4 te winnen.

De wedstrijd tegen Denemarken verliep wel wat moeizamer. Frankrijk had moeite om het doel te vinden. Er werden 13 schoten gelost, maar tot een doelpunt kwam het niet. In de tweede helft lukte dit wel. Kylian Mbappé en Andreas Christensen wisten te scoren. De Franse sterspeler maakte net een doelpunt meer.