Voorbeschouwing Tunesië – Brazilië

Voorbeschouwing Tunesië – Brazilië

Tunesië en Brazilië zijn beide goed op weg en hebben genoeg kwaliteiten in huis om het elkaar moeilijk te kunnen maken. Het duel dat op dinsdagavond 27 september om 20:30 uur gespeeld zal worden, kan dus zomaar een verrassende wending krijgen. Door te gokken op voetbal kun jij voorspellen wat er dit duel gaat gebeuren. Met een weddenschap naar keuze maak jij bij de Nederlandse bookmakers kans op mooie uitbetalingen. Een weddenschap kan voorafgaand aan de wedstrijd geplaatst worden, maar live wedden is uiteraard ook mogelijk.

Tunesië is goed op weg

Je zou het misschien niet zo snel verwachten, maar ook Tunesië doet mee aan het WK in Qatar. In de kwalificatiereeks van het WK eindigde het land bovenaan in de groep met Zambia, Equatoriaal-Guinea en Mauritanië. Daardoor mocht Tunesië door naar de play-offs. In een tweeluik werd Mali met 0-1 verslagen en zo wist Tunesië zich te plaatsen voor het WK.

Tunesië zal in de groep Frankrijk, Denemarken en Australië ontmoeten. De voorbereiding hierop verliep soepel. Chili werd met 0-2 verslagen, er werd met 0-3 gewonnen van Japan en met 1-0 gewonnen van de Comoren.

Brazilië presteert ontzettend goed

Op dit moment behoort Brazilië tot de best presterende nationale teams. Op 11 juli 2021 stond Brazilië zelfs in de finale van de Copa America. Deze werd verloren, maar daarvoor wonnen ze wel van Chili en Peru. De kwalificatiereeks van het WK kwam hierna en verliep succesvol. Er werden 17 wedstrijden gespeeld en Brazilië bleef al die tijd ongeslagen. Uit deze 17 wedstrijden werden er maar liefst 45 punten gehaald. Brazilië gaat dan ook met volle moed richting het WK in Qatar. In de groepsfase zal het daar Servië, Zwitserland en Kameroen treffen.

De Brazilianen hebben zich goed voor weten te bereiden door duels tegen Ghana en Tunesië te spelen. Tegen Ghana was Brazilië erg sterk met spelers als Vinicius Junior, Neymar Jr, Raphinha, Casemiro en Richarlison in de basis. In dit duel werd na 9 minuten al gescoord en even later werden er nog twee doelpunten gemaakt. Ghana bleef op nul.