Voorbeschouwing Sturm Graz – Feyenoord

Voorbeschouwing Sturm Graz – Feyenoord

Donderdagavond 17 oktober om 21:00 uur staat het duel Sturm Graz – Feyenoord op de planning. In de Europa League zit Feyenoord in een groep met Midtjylland, Lazio en Sturm Graz. Alle clubs staan op 5 punten. Er moeten nog twee groepswedstrijden gespeeld worden en het kan nog alle kanten op. Wie er uit vliegt en wie een ronde verder gaat zal de komende duels duidelijk worden. In het thuisduel tegen Sturm Graz wist Feyenoord met 6-0 te winnen. Lukken het de Rotterdammers dit keer ook om tot een overwinning te komen? Je kunt het voorspellen door te wedden op voetbal!

Feyenoord moet aan de bak

Zowel Feyenoord als Sturm Graz staan op 5 punten. Voor de Rotterdammers verloopt dit seizoen minder goed dan gehoopt. Vorig seizoen wist Feyenoord de Europese finale te spelen en kende daarmee een grote mijlpaal in hun carrière. Maar dit seizoen verloopt het niet helemaal zoals gewenst. Veel spelers maakten een transfer en er kwamen meerdere nieuwe spelers binnen bij Feyenoord. Met spelers als Sebastian Szymanski, Quinten Timber en David Hancko beschikt de club over genoeg kwaliteiten, maar heel denderende resultaten zijn er de laatste weken niet te zien. Van de laatste zeven wedstrijden wist Feyenoord er slechts twee te winnen. Er werd gelijk gespeeld tegen NEC Nijmegen, tweemaal gelijk tegen FC Midtjylland en ook tegen Fortuna Sittard werd er gelijk gespeeld.

Als de ploeg van Arne Slot dit duel tegen Sturm Graz wint zijn ze een stapje dichter bij koppositie en zal het zelfvertrouwen wellicht weer stijgen. Maar dan zal Feyenoord wel aan de bak moeten, want ook Sturm Graz beschikt over goede kwaliteiten. Het zal dus een spannend duel gaan worden.

Op dit duel wedden

Bij de bookmakers in Nederland kun jij op dit duel wedden. Je kunt kiezen voor live wedden, maar voorafgaand aan de wedstrijd kun je ook een weddenschap plaatsen. Voorspel bijvoorbeeld het aantal doelpunten of kies voor een 1×2 weddenschap. Houdt bij de duels goed de odds in de gaten. Bij Unibet ligt de odd op 3.70 als jij voorspelt dat Sturm Graz de wedstrijd wint. Denk jij dat Feyenoord gaat winnen? Dan ligt de odd op 2.05. Als je voor gelijkspel kiest ligt de odd op 3.90.