Voorbeschouwing SSC Napoli – Ajax

Voorbeschouwing SSC Napoli – Ajax

Woensdagavond 12 oktober om 18:45 uur zal het duel tussen SSC Napoli en Ajax van de Champions League plaatsvinden. Vorige week stonden de twee al tegenover elkaar. Toen werd er gespeeld in de Johan Cruijff Arena, maar Ajax verloor met 1-6. Deze pijnlijke nederlaag willen de Amsterdammers nu rechttrekken, maar dan moeten ze wel van goede huizen komen om het sterke SSC Napoli te kunnen verslaan.

Een aantal punten die je mee kunt nemen bij het kiezen van een weddenschap als je op gaat gokken op voetbal:

–    Napoli is één van de best presterende voetbalteams van Europa dit jaar
–    In de Serie A is Napoli na negen wedstrijden nog steeds ongeslagen
–    Napoli pakte 9 punten na 3 wedstrijden in de Champions League
–    Ajax is duidelijk de underdog op dit moment
–    Ajax won haar meest recente wedstrijd met 2-4 van FC Volendam in de Eredivisie

Ajax heeft veel tegenslagen

Voor Ajax begon het seizoen uitstekend met zeven overwinningen op rij, maar inmiddels zitten de Amsterdammers in een diepe put waar ze moeilijk uit lijken te komen. De ploeg van Alfred Schreuder is voor het eerst in tijden duidelijk de underdog en moet zich zien te herpakken. Dat lijkt alleen niet zo eenvoudig te zijn.

Vorige week kreeg Ajax een pijnlijke nederlaag voor haar kiezen toen het met 1-6 van SSC Napoli verloor. Daarnaast kreeg Dusan Tadic een rode kaart, waardoor hij geschorst werd. In de Champions League wil het al enige tijd niet meer lukken voor Ajax en ook in de Eredivisie ziet het er niet al te best uit. Ajax won met 2-4 van FC Volendam, maar niet zonder fouten. Ze maakten een 0-3 voorsprong, maar gingen met 2-3 de rust in. In de 96e minuut wist Davy Klaassen nog te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-4.

Wedden op deze wedstrijd

Er kan op dit duel gewed worden bij de bookmakers in Nederland. Je kunt een weddenschap naar keuze plaatsen, met in het achterhoofd dat Ajax de underdog is. Bij de bookmakers is SSC Napoli dan ook favoriet voor dit duel. Voorspel bijvoorbeeld dat SSC Napels de wedstrijd wint voor een odd van 1.58 bij Unibet. Of kies voor een gelijke score voor een odd van 4.85 bij Toto.