Voorbeschouwing Salzburg – Bayern München

Voorbeschouwing Salzburg – Bayern München

Vanavond om 21:00 uur nemen Salzburg en Bayern München het tegen elkaar op. Het beloofd een spannend duel te worden, want Salzburg heeft tot nu toe alle thuiswedstrijden gewonnen en Bayern München wil strijden voor haar zevende toernooiwinst. Durf jij te voorspellen welke club de winst gaat pakken of wat de eindstand gaat worden? Zoek dan een bookmaker in Nederland op!

Salzburg won alle thuiswedstrijden

De Oostenrijkers zijn in vorm en maken zich klaar voor de achtste finales van de Champions League. Als we de club vergelijken met Bayern München, is Salzburg de underdog. Toch wil dat niet veel zeggen, want tot nu toe wist Salzburg alle thuiswedstrijden te winnen in de groepsfase van het Europese kampioenenbal.

Salzburg zal vanavond op het veld verschijnen met onder andere Karim Adeyemi. Hij treedt in de voetsporen van Takumi Minamino en Erling Haaland. Adeyemi wist dit seizoen al achttien keer te scoren, waarvan vier keer in de Champions League.

Bayern München gaat voor zevende toernooiwinst

Al zes keer wist Bayern München de titel van de Champions League te pakken. Dit seizoen gaan ze voor hun zevende overwinning. In de groepsduels bleef Bayern München overeind met zes overwinningen. Bij de bookmakers wordt er dan ook voorspelt dat Bayern München weer de winst zal pakken dit seizoen.

Ondanks dat de club veel succesvolle momenten laat zien, ging het afgelopen weekeinde toch ten onder met een 4-2 nederlaag tegen Bochum. Voetbaltrainer Nagelsmann zal wellicht meer defensieve stabiliteit willen creëren op het veld met een driemans achterhoede. Heb jij al een voorspelling gemaakt voor de wedstrijd van vanavond?