Voorbeschouwing RKC – Fortuna Sittard

Voorbeschouwing RKC – Fortuna Sittard

Voor vanavond 17 februari om 20:00 uur staat de wedstrijd RKC Waalwijk – Fortuna Sittard op het programma. Deze wedstrijd is alweer de 22e speelronde van de Eredivisie. Beide clubs staan in de middenmoot en willen maar al te graag een stap verder komen in de competitie. Wat ga jij voorspellen met online voetbal gokken?

RKC Waalwijk doet het niet slecht

De club uit Waalwijk doet het zeker niet slecht en heeft al vaak laten zien wat ze waard zijn. Afgelopen weekend moest het wel toegeven aan Ajax en gingen ze met 3-1 naar huis. Toch mogen de spelers hun hoofd niet laten hangen, want wat RKC Waalwijk dit seizoen laat zien is erg knap. Spelers die eerdere seizoen meer aan de zijlijn stonden staan nu meer op de voorgrond en bloeien helemaal op. Aanvaller Mats Seuntjes doet ook goed zijn best en leverde in de laatste vier Eredivisie duels twee goals en drie assists. Vrijdagavond zal RKC Waalwijk bovendien in een speciaal carnavalstenue spelen. De shirts worden na de wedstrijd geveild en de opbrengst hiervan zal gedoneerd worden aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Fortuna Sittard denkt aan Turkije

Van de laatste vier speelrondes wist Fortuna Sittard er drie te winnen. De 0-1 overwinning op FC Emmen van afgelopen weekend hoort daar ook bij. Fortuna Sittard is op dit moment op de tiende plaats in de Eredivisie te vinden en dat is zeker niet slecht. De resultaten zouden nog beter zijn als de club geen slechte competitiestart zou hebben gehad.

Fortuna Sittard wil vanavond weer graag haar best doen om nog een overwinning te boeken. Echter worden de kansen door de bookmakers voor RKC Waalwijk iets beter ingeschat dan voor Fortuna Sittard. Dat komt misschien ook doordat de gedachtes van Fortuna Sittard vooral liggen bij de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Fortuna Sittard kent meerdere Turkse spelers en willen dan ook graag meeleven met de slachtoffers. Dit zorgt dan ook voor een hecht team.