Voorbeschouwing Real Mallorca – Real Madrid

Voorbeschouwing Real Mallorca – Real Madrid

Vanavond om 21:00 uur zullen Real Mallorca en Real Madrid het tegen elkaar op moeten nemen in de La Liga. De thuisclub is niet echt in vorm en lijkt aan een verliezende reeks bezig te zijn, terwijl de bezoekende club Real Madrid ijzersterk is. Bekijk de odds bij de bookmakers en bepaal op welke weddenschap je in gaat zetten.

Real Mallorca hangt degradatie boven het hoofd

De club uit Mallorca hangt boven de degradatiezone, maar verder ziet het er niet al te best uit. Real Mallorca verloor de afgelopen vier wedstrijden allemaal. Daardoor ziet het er voor de eilandclub niet al te rooskleurig uit. De club heeft daarnaast ook al elf wedstrijden geen nul wisten te houden. Ze kregen veel tegentreffers en zullen dus ook vanavond flink aan de bak moeten om Real Madrid tegen te houden.

Ondanks de tegenslagen laat Real Mallorca het hoofd niet hangen. Volgens middenvelder Clement Grenier moeten ze vertrouwen op hun eigen kwaliteiten. Doelman Sergio Rico, gehuurd van Paris Saint-Germain, lijkt ook niet echt verschil te brengen. Takefusa Kubo, een speler die gehuurd wordt van Real Madrid, zal zich vanavond willen bewijzen tijdens de wedstrijd tegen zijn moederclub.

Real Madrid staat aan de leiding

De Madrilenen zijn in topvorm en zullen zich vanavond van hun beste kant willen laten zien. Hun laatste wedstrijd was tegen Paris Saint-Germain en dit leek voor Real Madrid eerst te eindigen in een uitschakeling binnen de Champions League. Toch kreeg dit een andere wending, dankzij een hattrick van Benzema. Real Madrid heeft zich daarmee weten te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League.

Real Madrid weet veel succes te boeken. De club staat aan de leiding in de La Liga en het elftal bestaat uit sterke spelers. Luka Modric, Toni Kroos en Benzema zijn nog steeds erg fanatiek. Dat beloofd wat voor trainer Ancelotti, die duidelijk kans maakt om als eerste trainer ooit kampioen te worden in de vijf grote Europese competities.