Voorbeschouwing Real Madrid – Sevilla

Voorbeschouwing Real Madrid – Sevilla

Zaterdagavond 22 oktober om 21:00 uur spelen Real Madrid en Sevilla tegen elkaar in de La Liga. De Madrilenen hopen de wedstrijd in het Santiago Bernabeu met winst af te sluiten. De ogen zullen ongetwijfeld gericht worden op Karim Benzema, die de winnaar is van de Ballon d’Or (de Gouden Bal). Hoe dit duel gaat verlopen kun jij voorspellen bij jouw favoriete bookmaker!

Real Madrid presteert goed

De Madrilenen zijn goed op weg en zijn nog lang niet van plan hun stijgende lijnen te laten dalen. Ze wonnen met 3-1 van FC Barcelona en wisten ook met 0-3 te winnen van Elche. De doelpunten werden gemaakt door sterspelers Federico Valverde, Karim Benzema en Marco Asensio. De overige drie goals werden wegens buitenspel afgekeurd.

Real Madrid heeft een drukke agenda en dat kan zorgen dat de spelers te maken krijgen met vermoeidheid. Maar zoals het er nu naar uitziet zitten de spelers nog vol energie en vooral veel zelfvertrouwen. Voor de La Liga zal Carlo Ancelotti niet gaan rouleren, want de focus en prioriteit gaat uit naar deze competitie. Dat er aankomende week gerouleerd gaat worden in Europa is meer waarschijnlijk, omdat de Champions League kwalificatie al op zak is.

De verwachte opstelling voor het duel tegen Sevilla is: Courtis – Lucas, Militao, Alaba, Mendy – Modric, Tchouameni, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius.

Wedden op dit duel

Wil jij voorspellen wat er dit duel gaat gebeuren? Kies dan voor online voetbal gokken bij jouw favoriete bookmaker in Nederland. Plaats een weddenschap naar keuze en houdt daarbij goed de odds in de gaten. Of je nu 1×2 weddenschappen, een Asian Handicap of een 3-Way Handicap wil plaatsen, bij de bookmakers is het allemaal mogelijk. Na de beste speluitleg op onze website kun jij als een echte pro op voetbal wedden. Wie weet houdt je hier een leuk geldbedrag aan over!