Voorbeschouwing Real Madrid – Paris Saint-Germain

Voorbeschouwing Real Madrid – Paris Saint-Germain

Vanavond spelen Real Madrid en Paris Saint-Germain tegen elkaar in de achtste finales van de Champions League. Real Madrid hoopt de achterstand van 1-0 van de vorige wedstrijd tegen de Parijzenaren weg te poetsen. Echter zal ook Paris Saint-Germain zich niet zomaar overgeven. Beide clubs zullen alles uit de kast halen om met een overwinning de wedstrijd te eindigen. Durf jij al een voorspelling te doen? Kies dan voor een bookmaker in Nederland!

Real Madrid moet aan de bak

Real Madrid verloor drie weken geleden met 1-0 van Paris Saint-Germain. Het leek er eerst nog op dat de club naar Parijs was gekomen voor een gelijkspel, maar in de laatste minuten maakte Kylian Mbappé nog een doelpunt. Daardoor eindigde de wedstrijd in een 1-0.

Het is aan Real Madrid om te winnen om zo een verlenging af te slaan tijdens de return tegen de Parijzenaren. Na de nederlaag in Parijs hebben de spelers uit Madrid zich prima weten te herstellen. De drie wedstrijden daarna werden allemaal gewonnen door Real Madrid. Afgelopen weekend wisten ze nog met 4-1 te winnen tijdens de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad. Voor vanavond moet Carlo Ancelotti wel puzzelen, want Casemiro is geschorst en Toni Kroos is geblesseerd. Daarmee mist het elftal twee sterke spelers.

Paris Saint-Germain wil Mbappé terug in het veld

De Parijzenaren doen er alles aan om de Champions League te winnen, aangezien dat voor hun de enige prijs is die echt telt. Afgelopen zomer hebben ze hun elftal weten te versterken met spelers als Gianluigi Donnarruma, Sergio Ramos en Lionel Messi. Wel is er één speler die er echt tussenuit weet te springen en dat is Kylian Mbappé.

Mbappé is een sterke speler en zonder hem is Paris Saint-Germain een stuk minder indrukwekkend. Afgelopen weekeinde werd de aanvaller van de club uit Parijs geschorst en eindigde de wedstrijd tegen Nice in een 1-0 nederlaag. Het is nog maar af te wachten of Mbappé vanavond op het veld te zien is, want eerder deze week liep hij een lichte voetblessure op tijdens een training. Voor Mauricio Pochettino is het te hopen dat Mbappé het veld op kan, omdat het team dan veel sterker lijkt te zijn.