Voorbeschouwing Real Madrid – Chelsea

Voorbeschouwing Real Madrid – Chelsea

Real Madrid en Chelsea nemen het vanavond op 12 april om 21:00 uur tegen elkaar op. Lukt het Real Madrid om ook deze wedstrijd te winnen of zorgt Chelsea voor een stunt? Het is allemaal nog af te wachten, maar wel kun jij al je voorspellingen doorgeven bij de bookmakers en wie weet levert dit wel een mooie geldprijs op!

Real Madrid doet het goed

Carlo Ancelotti mag erg trots zijn op zijn ploeg. Voornamelijk Karim Benzema laat goede kwaliteiten zien op de Europese velden. Hij is fenomenaal als het gaat om back-to-back hattricks in de Champions League. Dit heeft hij laten zien tegen Paris Saint-Germain en Chelsea. Benzema is dan ook één van de redenen waarom Real Madrid nog kans maakt op de titel van de Champions League.

Afgelopen weekeinde gaf Ancelotti rust aan onder meer Toni Kroos, Luka Modric en Dani Carvajal. Dit gebeurde tijdens de wedstrijd tegen Getafe die met 2-0 gewonnen werd. Ferland Mendy is een twijfelgeval door de return tegen Chelsea. Wel verwachten we dat de Fransman gewoon op het veld zal verschijnen en in actie zal komen. Voor Real Madrid ziet het er (voorlopig) rooskleurig uit.

Chelsea mag geen punten laten liggen

Real Madrid zit op rozen, maar voor Chelsea is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Op dit moment staat de club op het randje van de degradatiezone en mag de ploeg geen punten meer laten liggen. Chelsea moet met minimaal twee goals verschil winnen in het Santiago Bernabeau om het nog een ronde verder te kunnen schoppen. Maar dan moet de ploeg wel alles uit de kast halen, want Real Madrid is erg sterk.

Op dit moment lijkt het elftal van Thomas Tuchel wel op goede weg. Afgelopen weekeinde won Chelsea namelijk met maar liefst 0-6 bij Southampton. Mason Mount en Timo Werner speelden een sterke wedstrijd en zullen dus ook voor vanavond goede kansen kunnen maken.