Voorbeschouwing Real Madrid – Celtic

Voorbeschouwing Real Madrid – Celtic

Real Madrid en Celtic staan woensdagvond 2 november om 18:45 uur tegenover elkaar op het veld. Dit Champions League duel zullen de Spanjaarden alles op alles zetten, want als zij winnen zijn de definitief de groepswinnaar. De Schotten zijn al uitgeschakeld, maar zullen zich niet zomaar uit het veld laten slaan. Het kan dus zomaar een spannend en verrassend duel gaan worden.

Real Madrid gaat voor groepswinst

De groepswinst is voor Real Madrid binnen handbereik en dat weet de club maar al te goed. Ze zullen daarom woensdagavond alles geven om van Celtic te winnen. Real Madrid is bovendien de enige Spaanse club die dit seizoen weet te overwinteren in de Champions League. FC Barcelona, Sevilla en Atletico Madrid zijn namelijk uitgeschakeld tijdens de groepsfase.

Real Madrid is erg goed bezig, maar 100% zelfverzekerd is de club niet. De Madrilenen hebben de laatste weken niet uiterst best gepresteerd en zijn afgelopen weekend niet verder dan een 1-1 gelijkspel gekomen tegen Girona. Voornamelijk achterin heeft de ploeg van Carlo Ancelotti het zwaar.

Wedden op dit duel

Er kan op dit duel gewed worden bij de bookmakers in Nederland. Met online voetbal gokken kun jij je voorspellingen achterlaten en wie weet levert dit een winst op. Krijg een odd van 1.25 als je bij Circus Casino voorspelt dat Real Madrid de wedstrijd gaat winnen. De odd ligt op 7.50 als je bij Bet365 voorspelt dat de score gelijk is.