Voorbeschouwing Real Madrid – Cadiz

Voorbeschouwing Real Madrid – Cadiz

Donderdagavond 10 november om 21:30 uur zullen Real Madrid en Cadiz het tegen elkaar op moeten nemen. De Madrilenen hopen weer de koppositie terug te kunnen pakken in de La Liga. Dit is zeker niet onmogelijk, want de bezoekende club staat niet erg sterk op het veld. Hoe gaat volgens jou de wedstrijd verlopen? Je kunt het bij de bookmakers zelf voorspellen!

Real Madrid moest koppositie afstaan

Voor Real Madrid verliep het La Liga seizoen uitstekend en langere tijd stond de club bovenaan, maar maandagavond verloor de club met 3-2 van stadsgenoot Rayo Vallecano en moest daardoor haar koppositie afstaan aan FC Barcelona. Nu wil Real Madrid haar koppositie weer terugpakken, maar dan is een zege op Cadiz noodzakelijk.

De wedstrijd zal worden gespeeld in het eigen Santiago Bernabeu, waar Real Madrid dit seizoen nog ongeslagen is. Of ze deze reeks kunnen verlengen is nog maar de vraag, want ze moeten het doen zonder sterspeler Karim Benzema. Hij heeft een lichte spierblessure en wil geen risico’s nemen nu het WK voor de deur staat. Thibaut Courtois zal zich wel willen onderscheiden, want hij heeft dit seizoen nog geen enkele keer zijn doel schoon weten te houden in de La Liga.

Cadiz bezig aan ongeslagen reeks

Het seizoen begon voor Cadiz rampzalig, maar de laatste weken is het tij gekeerd en weet de club veel punten binnen te halen. In hun laatste 8 duels hebben ze slechts een keer verloren. Er wordt wel veel gelijkspel gemaakt en daardoor staat de ploeg nog steeds in de degradatiezone. Het is dus tijd om een echte overwinning te maken.

Sergio Gonzalez is duidelijk en weet als trainer zijnde maar al te goed wat er nodig is om te kunnen stunten in het Santiago Bernabeu. ‘We moeten strijden en keihard voor elkaar werken,’ liet hij weten. Echter is er dan wel werk aan de winkel, want de achterhoede is niet helemaal in vorm. Luis Hernandez is geschorst, Momo Mbaye zit in de lappenmand en ook Jose Zaldua is geblesseerd.

Op dit duel wedden

Er kan op dit duel worden gewed bij verschillende bookmakers. Bekijk gerust de bookmakers die wij voor jou hebben getest. Wie op dit duel gaat wedden zal een weddenschap naar keuze kunnen plaatsen, want met gokken op voetbal kun je alle kanten op. Bij Unibet krijg je een odd van 9.00 als je voorspelt dat de score gelijk is en de odd ligt op 21.00 als je voorspelt dat Cadiz de wedstrijd gaat winnen. Unibet biedt een odd van 1.15 als je voorspelt dat Real Madrid de winnaar van het duel gaat worden.